Знам че претоплям отдавна изстинала манджа, ама реших, че пускане на нова тема, засягаща долу-горе този въпрос ще бъде неуместно.
Та на въпроса, който ми се върти от много време в ума.
В момента повечето линии прибирайки се към депо се придвижват частично по своя маршрут, но от някаква точка отклоняват за депо и се почва едно поставяне на табелки "за гараж", почват се едни крясъци в салона - слизайте аз съм до тук. И понеже прелитащите покрай спирките празни превозни средства действат изключително дразнещо за пътниците, особено тролеите по Цариградско шосе, които подреждайки се зад редовна линия стоят просто на спирката и не отварят. А и понеже необичайния маршрут може да бъде удобен за част от пътниците, които нормално го правят с прикачване. Защо не се въведат номера - примерно от 900 нагоре, с които да се издвижват тези коли за гараж. Така те ще си имат разписание, ще ги има на спиркознака (даже може да се впише, че те движат от - до часа) и на когото му е удобен маршрута да си пътува, който пък не, ще знае, че тролей 902 върви по 2-ката до СУ и нагоре е по тролей 4 към Дружба и ще може да си го пътува така. По този начин хем намаляваме празния ход, хем намаляваме пътническото недоволство, защото тези линии ще извозват точно в часовете на разреждащи се линии