Author Topic: До участниците  (Read 38110 times)

Offline Dragon

• Administrator
  • Нямам спирка
  • Администраторът бонбони не пие!
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 202143037
    • View Profile
    • http://gtsofia.info/
    • Email
Re: До участниците
« Reply #40 on: 05.12.2008, 08:23:21 »
За наличието на този раздел ще бъде упоменато при регистрацията във форума и някъде из правилата или инфомрацията.

А относно ronigirl_ - тя е първото момиче, което пиеше активно във форума и по тази причина е сложена ВИП.
GTSofia.info - Любителски страници на градския транспорт в София
Forum.GTSofia.info - Любителски форуми на градския транспорт в София

Offline бушона

• Наистина съм луд
  • MB O 345/G, Citaro, Conecto & Tedom fan
    • View Profile
« Reply #41 on: 05.12.2008, 08:55:07 »
Ама не е влизала от 01.07.

Offline Dragon

• Administrator
  • Нямам спирка
  • Администраторът бонбони не пие!
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 202143037
    • View Profile
    • http://gtsofia.info/
    • Email
« Reply #42 on: 05.12.2008, 09:00:27 »
Ама не е влизала от 01.07.
Значи скоро ще и дойде времето да и бъде махант ВИП ранга.
GTSofia.info - Любителски страници на градския транспорт в София
Forum.GTSofia.info - Любителски форуми на градския транспорт в София

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
« Reply #43 on: 05.12.2008, 10:56:48 »
Смятам, че споровете тук, породени от един човек са напълно излишни. Правенето на раздел клюки е най-доброто решение - хем ние, които се интересуваме от това ще си четем и пишем, хем външни хора няма да могат да имат достъп до този раздел - именно вече беше казано, че не би било приятно на някои да четат хубави определения за някои ватмани или пък да си обсъждаме цветните ми табели, както и други авторски такива. Със сигурност ще се явят и други теми за разговор. А и да спомена още нещо - аз съм много уязвим, т.к. си пиаш със своето име и като някой ватман-гост влезе тук, после ме вижда на улицата и почва да ми коментира постовете - вече съм имал 3 такива случая.
А останалото деление - аз лично не съм ВИП, но не се оплаквам от това, т.к. преди време ми беше казано ясно и точно защо не съм(и докога няма да съм). Не разбирам какво лошо има в това да има разделение по рангове. Не сме по времето на комунизма, когато всички са били равни(но някои по-равни, без да се признава).

Най-общо казано сега трябва всички да са доволни. Който не иска да чете този раздел няма да го прави, случайни хора също няма да попадат. А ние от групата ще си пишем на воля. Естествено, при спазване на най-общите условия - да няма обиди, заплахи спрямо участници, но поне можем да флуудим.

Е все пак ми е любопитно кои са в тази група. Но не знам това дали ще стане ясно.
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline tiristor

• Нямам спирка
  • За пускане на БГ-1300 по линии 4 и 11!
    • View Profile
    • Email
« Reply #44 on: 05.12.2008, 12:49:02 »
Ози, новопостъпилият юзър е достатъчно да отиде в ТАЗИ тема и като попрочете малко, ще открие че се коментира раздел "Клюки". Следователно така ще знае, че съществува и нещо такова. Колкото до това дали ще дойде - всеки средно интелигентен юзър би трябвало да знае, че във форума първо се четат темите за форума, за потребителите, Ранговете и т.н.  ;)

Коментарите на rebelheartous малко ме тревожат... Сър, това ли е първият форум, в който пишеш през живота си? Всички "ВИПаджии" нали също сме тръгнали от 0 мнения :rolleyes: Един юзър, като започне да пише, да дава смислени изказвания (съжалявам, ама аз от тебе засега чета само мрънкания), да участва в анкети, да отваря теми и му се изкачи ранга, автоматично или не все попада в някоя група. + това Вип или не, нали всички сме отново подвластни както на модовете, така и на админите. Ако те преценят за наказание - ранга, групата няма значение.
« Last Edit: 05.12.2008, 12:58:34 by tiristor »

Offline borosport

• Нямам спирка
  • Hate users!!!
    • ICQ Messenger - 304771719
    • View Profile
    • Email
« Reply #45 on: 06.12.2008, 21:34:25 »
 Много дразнят тия зелени звездички бре :) Вече май двама бяха наказаните "випаджии", с което автоматично отпада довода, че "зелените" са недосегаеми. Сега остава другият проблем. Дали наличието на ВИП статус е проблема на колегата или липсата на такъв статус за него :D.

P.S. Въпроса е реторичен ;)
Най-дългите градски автобусни линии са:
- А111 - 50320 м двупосочно
- А83 - 37000 м двупосочно
- А11 - 32005 м двупосочно
Най-дългите крайградски автобусни линии са:
- А28 - 64540 м двупосочно
- А70 - 56645 м двупосочно
- А3 - 55870 м двупосочно
Тройната коалиция от А до Я

Offline glavi4ka

• Маниак
    • View Profile
    • GTBurgas.eu
« Reply #46 on: 06.12.2008, 23:36:43 »
Добре аджеба на мен като ми е интересна тази тема защо не мога да е чета ? трябва ли да съм нещо повече или не ?
Бързият Боинг 767 от М.рудник за Изгрев излита на всеки 15 мин.,а А320 от Комлука до Славейков на 20!

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #47 on: 07.12.2008, 00:41:43 »
Само Богове четат, прочети малко темата "До участниците" и ще разбереш

Offline rebelheartous

• Запален по ГТ
    • ICQ Messenger - 161516830
    • View Profile
« Reply #48 on: 07.12.2008, 02:12:26 »
Не съм влизал от 2-3 дни, но сега виждам отговорите. Общо взето не разбирам защо все още не сте преценили за правилно пускането на анкета и отговорите са ви на места доста странни (говоря за администратори и модератори).

Въобще не знам защо мрънкаш... нито ти се накърняват правата, нито се нарушават правилата нито нищо. Някой хора са допринесли повече за този форум и за това са администратори, модератори или ВИП. Това е една нормална йерархия. И единствената привилегия на ВИП е това, че имат различен статус.

Ето, че сега ти си противоречиш. Ронигърл, както бе споменато, с какво е допринесла за форума? Била първото момиче регистрирано тук. Ама само на мен ли ми се струва, че "датата на регистриране" не е равна на "принос"?

Във ВИП групата се добавят потребители, които имат принос за развитието на форума. Което няма нищо общо с това кой от колко време е регистриран или колко мнения е натрупал. Неща като компетентни мнения, участие в развитието на галерията или активно участие със снимки и информация, повдигане на интересни теми

Мне, виж един цитат по-нагоре. Нищо от това, което си изброил, не може да се отъждестви с мненията на Ронигърл. Благодаря за разясненията, но някакси това не се спазва в този форум. И не сме видели нови ВИП назначения! На това можете ли да ми отговорите? :rolleyes:

Това се направи всички да са доволни и мисля, че решението е добро и ми писна от неоснователно мрънкане. Писна ми и да се обянснявам и оправдвам пред всеки "борец за демокрация", така че не искам да чета повече оплаквания по въпроса!

А Етнис други ги разправя... Хем ми обяснявате как като демократичен форум сте дали право на всеки да изказва свободно мнение, хем сега забранявате това да се прави! Вече не сме по Татово време и аз ще продължа да си "мрънкам", пък вие намерете адекватен начин да ми отговорите ;)

Ми освен и аз да му кажа същото на шефа? Не го е срам - плаща повече на тези които са там от преди мен и работят повече. Пък и с познават... И точно това е демокрацията!

Ами кажи му. Ако ти стиска, ще намериш начин да изразиш мнението си ;)

Правенето на раздел клюки е най-доброто решение - хем ние, които се интересуваме от това ще си четем и пишем, хем външни хора няма да могат да имат достъп до този раздел

Ама, човече, вие пишехте в темата и без тя да е секретна, потайна и класифицирана! И какво значи външни? Външните изобщо не могат да четат форума, ако не са регистрирани. А така за всеки рег-нат се създава някаква изкуствена бариера, която да го отделя от "западното" помазано общество. Което всъщност... не е никак помазано, тъй като изявиш ли желание, веднага те присъединяват към група "клюкари" :rolleyes:

Коментарите на rebelheartous малко ме тревожат... Сър, това ли е първият форум, в който пишеш през живота си? Всички "ВИПаджии" нали също сме тръгнали от 0 мнения :rolleyes: Един юзър, като започне да пише, да дава смислени изказвания (съжалявам, ама аз от тебе засега чета само мрънкания), да участва в анкети, да отваря теми и му се изкачи ранга, автоматично или не все попада в някоя група. + това Вип или не, нали всички сме отново подвластни както на модовете, така и на админите. Ако те преценят за наказание - ранга, групата няма значение.

Мен ме тревожи това, че смяташ, че искам да бъда ВИП. Грешка! И по-полека със "сър"-а, за да не прекрачиш границата на благоприличието/форумните правила.
« Last Edit: 07.12.2008, 02:41:27 by rebelheartous »

Offline Repcho

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Градски транспорт-София
    • Email
« Reply #49 on: 07.12.2008, 10:48:03 »
Не усещаш ли, че ставаш досаден вече ? Клюките нарочно се обособиха в отделен раздел, като причината за това е казана по-горе. Ставането на ВИП става по абсолютно субективната преценка на администраторския/модераторския екип.

Offline tiristor

• Нямам спирка
  • За пускане на БГ-1300 по линии 4 и 11!
    • View Profile
    • Email
« Reply #50 on: 07.12.2008, 11:09:57 »

Мен ме тревожи това, че смяташ, че искам да бъда ВИП. Грешка! И по-полека със "сър"-а, за да не прекрачиш границата на благоприличието/форумните правила.

Добре, приятелю. Аз наистина не виждам какво ти пречи - щом няма разлика между Вип потребител и не-Вип в отношението към него и в достъпа му до форума, тогава какво те интересува кой какъв е? Ако ти харесва зеления цвят, кажи на Репчо или Драгон да ти направят звездичките зелени ;)

Offline emo

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #51 on: 07.12.2008, 13:10:43 »
Споко, ВИП-аджиите не получават пари от еврофондовете, така, че няма финансова далавера. :P

Не смятам, че трябва да издребняваме, а и причината за раздел Клюки е описана подробно на доста места, а пък и привилегията за нас е, че никой не разбира, че сме в тази група.

Offline rebelheartous

• Запален по ГТ
    • ICQ Messenger - 161516830
    • View Profile
« Reply #52 on: 07.12.2008, 13:49:01 »
Последното, което искам да кажа, е, че модераторите/администраторите явно се страхуват от пускането на анкета. Най-вероятно в нея положително биха гласували само Репчо, Драгон, Дифиан и останалото мод съсловие... което ще е не повече от 10 процента анкетирани ;)

Offline CKD

• --=БМ-РК=--
  • Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #53 on: 07.12.2008, 17:46:16 »
Анкета за какво?
Смятам че форумът е предостатъчно демократичен и толерантен щом в него може да се обсъждат теми от "Моята кола" до "Шофьорските заплати". Разликата е че "Моята кола" не засяга никого лично и пряко, докато в клюкарския форум постоянно се цитират номера на превозни средства и имена на служители на транспортни оператори в София. Постави се на мястото на тези хора и си помисли дали ще ти е приятно някой да те коментира поименно пред неограничен брой интернет потребители, както и от друга страна - дали би ти било приятно да четеш подобни неща. На мен изобщо не ми е и затова не съм включен в тази потребителска група. Благодарение и единствено само на демократичността на форумния екип, която усърдно оплюваш във всеки постинг, за тези които се интересуват от личния живот и работа на служители в градския транспорт бе създаден този скрит за останалите подфорум. Така никой на никого не пречи, не досажда и не изнася лични данни за трети лица в интернет пространството. Дано след това поредно разяснение си разбрал защо е създадена цялата тази реорганизация и считам че последващи твои възражения и недоволства следва да бъдат третирани като спам и флууд.
Най-ценният ресурс на капитализма са тъпанарите

Offline 701

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
« Reply #54 on: 07.12.2008, 23:53:47 »
Така никой на никого не пречи, не досажда и не изнася лични данни за трети лица в интернет пространството.
8)
« Last Edit: 08.10.2010, 01:06:05 by 701 »
lo chupen todos a los que no les guste 701

Offline emo

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #55 on: 08.12.2008, 11:37:37 »
Е да, ама в темата за трамвайни клюки все пак се пишат неща от рода на "ватмана на *** е долен педераст" или на ватмана на *** жена му е бивша учителка и т.н. Ако някой от шефовете на елтранспорта влязат може да си вземат поука от първия ми пример, а ако ватмана от втория пример влезе, може пък да не му е приятно да знаят 1000 каква е жена му.
Затова аз смятам, че на настоящи етап е взето най-доброто решение и всички трябва да са доволни.

Offline etnies

• Нямам спирка
  • Нощен Експрес
    • View Profile
    • Email
« Reply #56 on: 09.12.2008, 01:40:06 »
Не съм влизал от 2-3 дни, но сега виждам отговорите. Общо взето не разбирам защо все още не сте преценили за правилно пускането на анкета и отговорите са ви на места доста странни (говоря за администратори и модератори).

Въобще не знам защо мрънкаш... нито ти се накърняват правата, нито се нарушават правилата нито нищо. Някой хора са допринесли повече за този форум и за това са администратори, модератори или ВИП. Това е една нормална йерархия. И единствената привилегия на ВИП е това, че имат различен статус.

Ето, че сега ти си противоречиш. Ронигърл, както бе споменато, с какво е допринесла за форума? Била първото момиче регистрирано тук. Ама само на мен ли ми се струва, че "датата на регистриране" не е равна на "принос"?

Във ВИП групата се добавят потребители, които имат принос за развитието на форума. Което няма нищо общо с това кой от колко време е регистриран или колко мнения е натрупал. Неща като компетентни мнения, участие в развитието на галерията или активно участие със снимки и информация, повдигане на интересни теми

Мне, виж един цитат по-нагоре. Нищо от това, което си изброил, не може да се отъждестви с мненията на Ронигърл. Благодаря за разясненията, но някакси това не се спазва в този форум. И не сме видели нови ВИП назначения! На това можете ли да ми отговорите? :rolleyes:

Това се направи всички да са доволни и мисля, че решението е добро и ми писна от неоснователно мрънкане. Писна ми и да се обянснявам и оправдвам пред всеки "борец за демокрация", така че не искам да чета повече оплаквания по въпроса!

А Етнис други ги разправя... Хем ми обяснявате как като демократичен форум сте дали право на всеки да изказва свободно мнение, хем сега забранявате това да се прави! Вече не сме по Татово време и аз ще продължа да си "мрънкам", пък вие намерете адекватен начин да ми отговорите ;)

Ми освен и аз да му кажа същото на шефа? Не го е срам - плаща повече на тези които са там от преди мен и работят повече. Пък и с познават... И точно това е демокрацията!

Ами кажи му. Ако ти стиска, ще намериш начин да изразиш мнението си ;)

Правенето на раздел клюки е най-доброто решение - хем ние, които се интересуваме от това ще си четем и пишем, хем външни хора няма да могат да имат достъп до този раздел

Ама, човече, вие пишехте в темата и без тя да е секретна, потайна и класифицирана! И какво значи външни? Външните изобщо не могат да четат форума, ако не са регистрирани. А така за всеки рег-нат се създава някаква изкуствена бариера, която да го отделя от "западното" помазано общество. Което всъщност... не е никак помазано, тъй като изявиш ли желание, веднага те присъединяват към група "клюкари" :rolleyes:

1. Aма не мога да разбера, като толкова искаше да има анкета, да я беше пуснал досега?! Но е много по лесно да се мрънка на принципа "дайте да дадем".

2. Чий права защитаваш в момента не ми е ясно, след като един емо, един от най-активните участници (и вероятно като такъв с нарушени права, които ти му защитаваш)  на няколко пъти писа, че това е правилното решение. Що ли ми се струва, че хем ти се иска (да пишеш и четеш там), хем не ти стиска (леле, другите ще ме мислят за долен клюкар, пу, пу, пу)

3. Да, етнис това каза - даваме право на всеки да си изявява мнението. Ти го изрази, създаде се дискусия. Какво по-голямо потвърждение, че тук има дух на демокрация? Или за теб демокрация има, когато всички други смятат твоето мнение за правилно? Етнис каза и друго - постоянното повтаряне на едно нещо започва да прилича на флуд, което в нашата кибердемокрация си е нарушение

4. За ВИП статусите ти се обясни достатъчно ясно, че има и обективни, и субективни фактори, и няма определен период за получаването им.

Въпросите са риторични, няма нужда да отговаряш.

Дискусията са изчерпа вече и е доколкото всеки си е изложил аргументите няма смисъл да се повтаря повече едно и също.

Offline Tatra

• Нямам спирка
    • ICQ Messenger - 229817817
    • View Profile
    • Email
« Reply #57 on: 02.10.2009, 12:11:25 »
Имам едно предложение, относно темата  Подвижен състав. Предлагам да се реши каква информация относно тролеи, трамваи и автобуси да бъде представена,защото този оффтопик там е убийствен. Ето моето предложение за трамваите :
тм 1 - да се пишат само ако има Т6М-700 ,България 1300 или 4**, но без 303 и 319*
тм 2 - да се пише всичко различно от Т6М-700
тм 3 - същото като за тм 2
тм 5 - всичко различно от БГ-1300 и Инекон
тм 6 - всичко различно от БГ-1300
тм 7 - всичко различно от 9**
тм 8 - тъй като ЧКД станаха доста често явление да не се вписват(ако не са двойки), както
и Т4Д
тм 9 - еденични ЧКД
тм 10 - там май няма нищо за писане, освен двойки ЧКД
тм 11 - всичко различно от София 100
тм 12 - излезли от ремонт 7** или 8** и всичко различно от Т6М-700 (което е трудно да стане)
тм 17 - къси карданни, но без 706,709, защото са титуляри
тм 19 - всичко различно от София 100 (което се случва рядко)
за 20 и 22  мисля че няма какво да се пише
Предлагам да бъдат вписвани и излезли от ГПР или ОР трамваи, или нови Инекони.
ТРАМВАЙНО ДЕПО "БАНИШОРА"
Трамвайна мотриса инв. ном.: 936
линия номер: 6

Offline Petko21

• Нямам спирка
  • Техника
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 646173605
    • View Profile
    • Моите снимки
« Reply #58 on: 02.10.2009, 20:30:03 »
Съгласен  съм с  теб! Но  мисля  че  си  разменил  трамваи 9 и  трамваи  10! :)

Offline martin4o

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
    • Email
« Reply #59 on: 02.10.2009, 21:37:17 »
Съгласен  съм с  теб! Но  мисля  че  си  разменил  трамваи 9 и  трамваи  10! :)
Не ги е разменил. Той предлага само това, което си заслужава да се пише в актуалната информация.