Не съм влизал от 2-3 дни, но сега виждам отговорите. Общо взето не разбирам защо все още не сте преценили за правилно пускането на анкета и отговорите са ви на места доста странни (говоря за администратори и модератори).
Въобще не знам защо мрънкаш... нито ти се накърняват правата, нито се нарушават правилата нито нищо. Някой хора са допринесли повече за този форум и за това са администратори, модератори или ВИП. Това е една нормална йерархия. И единствената привилегия на ВИП е това, че имат различен статус.
Ето, че сега ти си противоречиш. Ронигърл, както бе споменато, с какво е допринесла за форума? Била първото момиче регистрирано тук. Ама само на мен ли ми се струва, че "датата на регистриране" не е равна на "принос"?
Във ВИП групата се добавят потребители, които имат принос за развитието на форума. Което няма нищо общо с това кой от колко време е регистриран или колко мнения е натрупал. Неща като компетентни мнения, участие в развитието на галерията или активно участие със снимки и информация, повдигане на интересни теми
Мне, виж един цитат по-нагоре. Нищо от това, което си изброил, не може да се отъждестви с мненията на Ронигърл. Благодаря за разясненията, но някакси това не се спазва в този форум. И не сме видели нови ВИП назначения! На това можете ли да ми отговорите?
Това се направи всички да са доволни и мисля, че решението е добро и ми писна от неоснователно мрънкане. Писна ми и да се обянснявам и оправдвам пред всеки "борец за демокрация", така че не искам да чета повече оплаквания по въпроса!
А Етнис други ги разправя... Хем ми обяснявате как като демократичен форум сте дали право на всеки да изказва свободно мнение, хем сега забранявате това да се прави! Вече не сме по Татово време и аз ще продължа да си "мрънкам", пък вие намерете адекватен начин да ми отговорите
Ми освен и аз да му кажа същото на шефа? Не го е срам - плаща повече на тези които са там от преди мен и работят повече. Пък и с познават... И точно това е демокрацията!
Ами кажи му. Ако ти стиска, ще намериш начин да изразиш мнението си
Правенето на раздел клюки е най-доброто решение - хем ние, които се интересуваме от това ще си четем и пишем, хем външни хора няма да могат да имат достъп до този раздел
Ама, човече, вие пишехте в темата и без тя да е секретна, потайна и класифицирана! И какво значи външни? Външните изобщо не могат да четат форума, ако не са регистрирани. А така за всеки рег-нат се създава някаква изкуствена бариера, която да го отделя от "западното" помазано общество. Което всъщност... не е никак помазано, тъй като изявиш ли желание, веднага те присъединяват към група "клюкари"
Коментарите на rebelheartous малко ме тревожат... Сър, това ли е първият форум, в който пишеш през живота си? Всички "ВИПаджии" нали също сме тръгнали от 0 мнения Един юзър, като започне да пише, да дава смислени изказвания (съжалявам, ама аз от тебе засега чета само мрънкания), да участва в анкети, да отваря теми и му се изкачи ранга, автоматично или не все попада в някоя група. + това Вип или не, нали всички сме отново подвластни както на модовете, така и на админите. Ако те преценят за наказание - ранга, групата няма значение.
Мен ме тревожи това, че смяташ, че искам да бъда ВИП. Грешка! И по-полека със "сър"-а, за да не прекрачиш границата на благоприличието/форумните правила.