Кампания: Подкрепете запазването на тролейбусната история на България
Аз се чудя едно - наслагаха тия повдигнати пътеки където трябваше и не трябваше но не сложиха на място където винаги когато пресичам се прекръствам преди това - пешеходната пътека на Симеоновско Шосе преди спирка "Студенстски град" за линия 67 и 102. За мен на такива бързи булеварди е повече от необходимо да се сложи такъв вид пътека.
Quote from: freepigeon on 14.11.2012, 00:55:59Аз се чудя едно - наслагаха тия повдигнати пътеки където трябваше и не трябваше но не сложиха на място където винаги когато пресичам се прекръствам преди това - пешеходната пътека на Симеоновско Шосе преди спирка "Студенстски град" за линия 67 и 102. За мен на такива бързи булеварди е повече от необходимо да се сложи такъв вид пътека.Е то там нямаше ли светофар наблзо? Нека г-н Гьорев да каже.
Очевидно става въпрос за спирката и пешеходната пътека до Юзината. Там са прослувутите неравности (плод на предишен експеримент). Светофари има на съседните спирки (при ул.21-ви век и при ул.Проф.И.Странски) и тази пешеходна пътека е една от най-опасните в цяла София. Асфалтът е нов, завой е, преди това има изнервящи участъци и често може да се засече кола с около 70 км/ч, при ограничение 40 км/ч.Както знаете, категорично съм против недомислицата с гърбиците. За мен най-доброто решение е монтирането на стационарна камера с радар. След 2-3 месеца всички ще се влачат с 45-50 км/ч и проблемът е приключен.
Именно за нея става въпрос - тя е точно между спирките в двете посоки и има някакви смешни неравностчета които никого вече не спират.За мен там баш гъбица си е най-удачна.
Аз като минах имаше знаци
Както знаете, категорично съм против недомислицата с гърбиците. За мен най-доброто решение е монтирането на стационарна камера с радар. След 2-3 месеца всички ще се влачат с 45-50 км/ч и проблемът е приключен.
Но щом се кефите на ориенталските решение, с който експериментират върху нас - кефете се....
Quote from: giorev on 15.11.2012, 10:29:50Но щом се кефите на ориенталските решение, с който експериментират върху нас - кефете се....Щом за теб държави като Германия и Швейцария са ориент - ОК