Абе от доста време чета коментарите ви за нефункционалността на новата транспортна схема и честно казано почвам да се дразня. Първо, Диян ми обяснява, че би било по добре 7-цата да минава по "Ботева", защото така хората щели да стигат по лесно до работа или до училище. Ами до кое училище отива 7-цата в сегашния си вид, бе Дияне, аз не се сещам, всички ученици сега слизат на болницата и от там хващат друг автобус за да стигнат било ТОХ, Механото, Автото и др. Та според мен упражнението ще е същото, само че ще се прави на крайната в Славейков и квартална линия няма да натоварва трафика допълнително, което е много добре. По същия начин ще е с останалите квартални линии .Второ, за "Демокрация", всички в един глас изревавате, че много малко автобуси щели да минават от там. Аз поне не виждам причина от там пък да минават повече линии по простата причина, че там няма ситуирано нищо съществено, нито банки, нито кметсво, просто е един широк булевард и си е напълно достатъчно да минава само една линия. Другият проблем за спирката след Химията по "Стамболов" в случая и аз мисля, че са малко ощетени жителите на "Славейков" и "Изгрев", които живеят накрая и то по скоро при прибирането им, отколкото при излизането им, всъщност се губи една спирка, което не е болка за умиране, да малко повечко ще повървят ама нейсе. Аз като вървя по 10 минути сега за да хвана 12 или 12а да си ме чул да мрънкам, е сега с бързата вече няма да вървя толкова ама такъв е животът. Един въпрос и към Тодоров, в времето съм останал с впечатление, че живееш в Германия, може и да бъркам, но все пак ти като искаш да отидеш до определено място в Германия с един автобус ли стигаш от точка А до точка Б или сменяш няколко вида транспорт, аз също съм ходил няколко пъти и съм сигурен, че не можеш да стигнеш от А до Б с една линия. В Бургас се опитват да го направят по същия начин с единствената разлика, че се качваш от автобус пак на автобус, а там ползваш трамваи, метро и автобуси. Така че от човек видял и изпитал, най- малко ти трябва да спреш да мрънкаш.
Зирка, приятелю, ако тези, които подкрепяш бяха свършили на 50% от това което направи Николов като кмет, сега Бургас щеше да изглежда 100 пъти по- добре, ама изгубено време какво да се прави. Винаги и навсякъде по света има корупция важното да е в поносими размери.