Author Topic: Снимки (тролейбуси)  (Read 61622 times)

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
  • Невъзможното иска само малко повече време
    • View Profile
    • Sofiatransport транспортна база данни/Sofiatransport transport data base
    • Email
Re: Снимки (тролейбуси)
« Reply #660 on: 23.08.2024, 21:57:54 »
Грешка, да се изтрие.

Sofiatransport транспортна база данни

Най-подробната база данни и галерия за возилата от градския транспорт в София!

Offline ComradeViki54

• Напредващ
    • View Profile
    • Email
« Reply #661 on: 07.09.2024, 09:24:31 »
Не трябва ли да се пише в подвижен състав

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Трамвайно депо "Банишора"
Мотриса - 934
Линия - 6

Online difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
« Reply #662 on: 07.09.2024, 10:37:28 »
Не трябва ли да се пише в подвижен състав

Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Писано е, но Яската споделя снимки, които са си баш за тук. :)

Offline stosi_04

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
« Reply #663 on: 22.10.2024, 09:25:54 »
Снимките на Агент : изправени ,приятни за гледане , с фотоапарат - 8 харесвания

Снимките на Кукича : криви , сградата на първата снимка ще падне надясно всеки момент от това колко е крива снимката , с някакъв телефон с лоша камера - 13 харесвания. Само защото са на икарус ,дето е качен още 5 пъти на тази страница ,при цялото ми уважение към Икаруса ,разбира се.

Ами съжалявам пичове ,ама не мога да го приема сериозно . Може да не разбирам много от фотография и да не снимам особено ,ама това го възприемам като подигравка с труда на участващите тук и старанието им . Явно и тези които харесват снимките разбират колко мен....

А и още едно въпросче . Защо като видите нещо подобно и не го пишете веднага в подвижния състав...сякаш искате само вие да си го снимате и друг да не разбере - писано е чак в 20 часа . Не е за пръв път това

Трийте ми коментарите колко искате ,не ми дреме ,тук да не вземе някой да ви каже истината . И нито го познавам този Агент ,нито му знам истинското име ,просто ми се щеше да има повече справедливост. Ще кажете да ,някакви харесвания ,голяма работа - но все пак това е начин да се уважи труда на потребителя . По този начин не се и насърчават хубавите снимки .

Offline RADOCVET

• Нямам спирка
  • http://bgtransport.org/
    • View Profile
    • Email
« Reply #664 on: 22.10.2024, 09:57:17 »
Ако под справедливост разбираш всички да харесват това, което и ти, то според мен тя е доста криворазбрана.
Може да нема ред, ама требе да се спазва!

Offline Kukicha

• Наистина съм луд
  • 3306/1119 ✝(2003-2022)✝
    • View Profile
    • Email
« Reply #665 on: 22.10.2024, 10:04:40 »

Снимките на Кукича : криви , сградата на първата снимка ще падне надясно всеки момент от това колко е крива снимката , с някакъв телефон с лоша камера - 13 харесвания. Само защото са на икарус ,дето е качен още 5 пъти на тази страница ,при цялото ми уважение към Икаруса ,разбира се.
Попринцип не се имам за някакъв фотограф, снимам с телефон да (както и други потребители тук), понякога се получава, понякога не. Специално за телефона нито знаеш какъв, че да казваш дали е с лоша камера или не. Също най-малкото като човек, който изобщо не качва снимки, точно ти нямаш право да определяш кой как снима и какво да качва.

Факта, че си единствения човек, който хвали потребител, който не веднъж е имал проблем, че качва еднакво съдържание като спам, говори достатъчно.

Offline Константин

• Приятел на ГТ
  • Фен на тролейбусите и автобусите Икарус.
    • View Profile
    • Email
« Reply #666 on: 22.10.2024, 10:26:16 »

Ами съжалявам пичове ,ама не мога да го приема сериозно . Може да не разбирам много от фотография и да не снимам особено ,ама това го възприемам като подигравка с труда на участващите тук и старанието им . Явно и тези които харесват снимките разбират колко мен....

Всеки  има различно мнение.  :)
Аз попринцип харесвам повечето снимки,защото виждам,
че човека зад нея се е постарал.
Тролейбусно депо:Надежда
Любим модел тролейбус :Икарус 280.92Т инв. номер 2915
Линия:7

Online 04Boris22

• Наистина съм луд
  • 2055
    • View Profile
    • Email
« Reply #667 on: 22.10.2024, 10:35:22 »

А и още едно въпросче . Защо като видите нещо подобно и не го пишете веднага в подвижния състав...сякаш искате само вие да си го снимате и друг да не разбере - писано е чак в 20 часа . Не е за пръв път това

Трийте ми коментарите колко искате ,не ми дреме ,тук да не вземе някой да ви каже истината . И нито го познавам този Агент ,нито му знам истинското име ,просто ми се щеше да има повече справедливост. Ще кажете да ,някакви харесвания ,голяма работа - но все пак това е начин да се уважи труда на потребителя . По този начин не се и насърчават хубавите снимки .

1) не знаеш човека с какво снима, може да снима с апарат на 15 години (както бях аз допреди няколко месеца), може да снима с iPhone 16-ка (примерно).
2) може идеята за снимката да бъде кадъра да е изкривен, не вади моментални заключения.
3) тук снимките се харесват поради 2 фактора - качество на снимката и попадението - ето примерно Кукича събра повече харесвания от моя пост преди 2 дена в "Снимки Автобуси". Мрънкам ли? Не, защото виждам, че колегата се е постарал, нищо, че е с телефон.
4) симпатизирането на някого тук винаги води до проблеми, затова ти препоръчвам да се сдържаш ;)
над 8000 мои снимки във Flickr:
https://www.flickr.com/photos/198506535@N07/

Фен на всички дизелови автобуси!

Offline 503

• Писател
  • **
  • Фен на старите български трамваи! Любим модел:503
    • Skype Me™!
    • View Profile
« Reply #668 on: 05.12.2024, 09:32:42 »
Депо "Надежда" преди. Доста хубаво изглеждат тролеите, между другото! :D
Любима линия: 11 Хюндай България-Княжево
Любим тм: 503

Online difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
« Reply #669 on: 05.12.2024, 09:38:01 »
Депо "Надежда" преди. Доста хубаво изглеждат тролеите, между другото! :D
Твоя ли е снимката?

И да спестя излишния спам, какъв е смисълът да публикуваш снимка на Агента от преди 10+ години, отдавна позната ни, дори без да си правиш труда да споделиш, кой е авторът?! Ще се радваме да допринасяш в темата с личен принос! ;)
« Last Edit: 05.12.2024, 09:41:48 by difian »

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
  • Невъзможното иска само малко повече време
    • View Profile
    • Sofiatransport транспортна база данни/Sofiatransport transport data base
    • Email
« Reply #670 on: 05.12.2024, 09:39:04 »
Виж, ако искаш да получиш внимание излез и снимай ти, това е по-лесно, отколкото да се ограмотиш по сложни теми и казуси, защото не изисква толкова време, но това, което го правиш с тези мнения в търсене на внимание, които след това биват изтривани не ти е от полза. Да не говорим, че ми крадеш снимката в момента:
2003, 2113 & 2111 28.2.2013 by Sofiatransport transport gallery, on Flickr

Ако наистина искаш да се интересуваш от градски транспорт, но го правиш „от вчера“ и без никакъв „бекграунд“ запретваш ръкави и си създаваш име сам, не пуликуваш безсмислени мнения и не режеш подписите на чужди снимки. Така бях аз, така са били и много други начинаещи ентусиасти.
« Last Edit: 05.12.2024, 09:43:34 by AGENT 006 »

Sofiatransport транспортна база данни

Най-подробната база данни и галерия за возилата от градския транспорт в София!