И освен това в момента мисля, че и двата автобуса си съществуват и са в движение. Единият седи паркиран до входа на гараж Земляне, но не излиза на линия, видимо е в доста добро състояние, освен него един такъв прави туристически обиколки на София, за който мисля, че е другият. Единият със сигурност обаче е този, който сега е в Земляне. Нямам си идея защо не го пускат на линия, или нямат части за него и е трудна поддръжката, или пък нямат подходяща линия за него. Натоварените линии от една страна не са много подходящи, защото автобуса е само с 2 врати, а линии като 107, 63 и др.с единични автобуси също не са подходящи, защото този автобус е с огромен капацитет, а там няма такъв огромен пътникопоток.
Този, който беше ударен в надлеза, дълго време си вървеше смачкан след това. Едно от челните стъкла на горният етаж беше счупено и заменено с плексиглас, освен това самата каросерия отгоре се беше изметнала толкова, че отваряемите стъкла не можеха да се затворят...не знам що за удар трябва да е било за да стане така. Може би този удареният е, който когато е хубаво времето прави обиколки на София? Сега горният му етаж е отчасти открит и направен със стъкло отгоре. Иначе бяха много хубави автобуси, пътувал съм с тях едно време по 111 доста пъти и веднъж по 42.