Наръчник на раздела за снимки
Ако се чуди част от кондукторките от Тракия къде са, работят в Чистота и Паркове и градини. Разбира се като бригадирки, да не си помислите друго.
EDIT:07.05.22Днес видях странни неща по междуселищните линии - по линията от Пловдив до Куклен беше пуснат училищен автобус, а автобуса от Кричим спря на спирката пред централна гара, вместо да влезе в автогарата.
Бих искал да попитам дали все още има линии, които не си спазват разписанието, поради липса на автобуси или шофьори? За да знам на кои линии да не разчитам.
Quote from: Bulgaria111 on 09.05.2022, 16:04:42Бих искал да попитам дали все още има линии, които не си спазват разписанието, поради липса на автобуси или шофьори? За да знам на кои линии да не разчитам. При Хеброс бус и Чолаков е изключително вероятно да има дупки. Имам снимки на наряди на хеброса които ако ги публикувам ще стане голям скандал.
Като гледам колко много хора пътуват с 1, имам чувството,че е най-печелившата линия от ГТ. Даже и Темсите на 12 понякога пътуват полупразни.
Какъв климатик на 12 май сънуваш. Още 13 дни и ще има климатик, където има, а където няма ще е мексикански.
Климатикът не трябва да се пуска според датата, а според жегата. Днес температурите стигнаха до 28 градуса! Това според теб не е ли за климатик?