Изберете най-достойната Снимка на месеца!
Какво е това пиро? Иначе това с дублирането бая зор ще видят с промяната на маршрутите, по-добре да почнат от нулата. Те всичките се дублират мега много. Аз съм поствал тук преди почти година, как с 12 от 29те линии града ще се обслужва почти по същия начин както с всичките 29.
Едно време тролеите по 2 ходеха от Южен до Филипово.
Quote from: troley_ lover on 24.05.2022, 16:02:13Едно време тролеите по 2 ходеха от Южен до Филипово.И 3 минаваше по подобен маршрут,мисля,че и 102, но не съм сигурен. Мисля,че няма да е лошо да върнат някоя от тези линии с автобуси или електробуси.
Най-големите абсурди според мен са,че в Коматево 3 от 4 линии минават през Тримонциум, в Гагарин пък всичките линии са за Южен. В същото време пък например няма линия от Прослав до Тримонциум и Сточна гара, от Южен до Филипово, от Коматево за Тракия и Смирненски, от Гагарин за Смирненски... Да не говорим и,че през немалка част от булевард Дунав не минава нищо,а има блокове и живущи там.
102 беше от Коматевски надлез през Ц.Гара, бул.”В.Априлов”, бул.”6-ти Септември”, Панаира, Филипово.
Quote from: mitakaailqka on 24.05.2022, 09:44:54Какво е това пиро? Иначе това с дублирането бая зор ще видят с промяната на маршрутите, по-добре да почнат от нулата. Те всичките се дублират мега много. Аз съм поствал тук преди почти година, как с 12 от 29те линии града ще се обслужва почти по същия начин както с всичките 29.Най-големите абсурди според мен са,че в Коматево 3 от 4 линии минават през Тримонциум, в Гагарин пък всичките линии са за Южен. В същото време пък например няма линия от Прослав до Тримонциум и Сточна гара, от Южен до Филипово, от Коматево за Тракия и Смирненски, от Гагарин за Смирненски... Да не говорим и,че през немалка част от булевард Дунав не минава нищо,а има блокове и живущи там.
Автобусите по линия 44 са препълнени на обяд, дори и Темсите. Освен това мисля,че си спазват разписанието, не знам защо ще сменят превозвача по тази линия.