И някои сини Солариси са мръсни, пътниците ги мърсят и няма кой да почисти.
Пътниците не вкарват прах и да го слагат по перваза на прозореца и после да го размазват, или под седалките и по тавана, нито пък са разхлабили спирачки и ремъци, и полуоски за да свирят и лопат.

Кака да няма нали са 3 групи в чиирите, и петко се тупаше в гърдите, че мръсен автобус и такъв без работещ климатик нямало да напусне гаража.
Нали прекрасните фирми ги чистят, то не беше персонал, нови мивки, али бали. С боклука от Швеция си стоят някои, да не говорим, че до сега трябваше да има санкци за автобусите с реклама, липсващите климатици,нямат камери още, неспазването за 1 и 6 да бъдат 100% нисък под, а не нисък вход. Ама, да си мълча, че пак ще излезна лошият.
Изискването е да бъдат 100% пригодени за инвалиди всички коли, не изцяло нисък под.
И на 21 има поне два сини Солариса, събота на 21 имаше евро 6 щъркел, а на Дрита по принцип са само евро 5, така че автобуси на Петко редовно се движат и по линиите на Дрита, предполагам под наем. На 21 се движи и една Сетра, и няколко от метановите Манове, на 222 основно Манове мисля, не знам дали там има щъркели делник и други автобуси. Не знам дизеловите Солариси на Дрита движат ли се, скоро не съм засичал май. Поне на 17 сега щъркелите са намалели тъй като старите бараки Мерцедес се завърнаха на линия след лятната ваканция. Иначе и на мен ми се струват малко метановите Солариси и Скании и се чудя защо не са повече от тях на линия.
6944 почти всеки ден е на 222, на 17 от 9 коли поне 5 са щъркели, на 222 поне 3 са щъркели, и поне по два мерцедеса без клиамтик всеки ден са на линия, главно 0102, 0105 и 0108 като два от тях са на 222, с 0016 и 0017 другите са 0093 и два или три щъркела да не кажа, че 7223 всеки ден е на 222, 7425 на 17 заедно с 7218, 8314, 15, 7233 който е бивш чолашки, днес даже и 7225 беше на 17. Такаче днес на 17 бяха 6 щъркела с 5024 и 0108. Не са на линия защото не могат да тръгнат те и метановите мерцедеси от 10 вървят 9, като всеки ден са на линия макс 4, като на 99 през ден някой е в бокса и се заменя с друг такъв. Важното е по догоовр, да се водят, че ги има за да може бараките по 37 да се водят екологично чисти, и като Скании.