@ози
Еееее, едно хубаво мнение!! Благодаря!! Цял ден ми всяват страх... първо брокерката: "Страх ме е, че искаш 15-ти етаж! Направо ме втриса! НЕ!"
После Кракс: "Страх ме е, че си избрала Надежда!"
Добре де... нямам много пари. Какво да избера? Панел - явно не. ЕПК? Брокерката ми каза, че има хубави оферти - в Редута, Гоце Делчев, дори Банишора - но трябва да ги чакам да изникнат (евентуално, след година). Стара тухла? Живея в такава от много години. Ако имах още 20 хил лева (които щях да имам, ако бях спестовна), можех да си взема жилището на Оборище. Но дали би трябвало? Собственици на по 80 години; ръждясали тръби; нашествие на летящи мравки веднага щом се затопли - имам чувството, че са изяли половината сграда; течове отгоре, които спряха просто защото наемателите отгоре се изнесоха. Струва ли си подобно жилище?... Ново строителство... на човек като мен, който не разбира, колко е лесно да се продаде картон? Днешната брокерка поне ми каза, че сградата е окей, червена тухла, няма да се разпадне. Дограмата е евтина, но предполагам мога да си я сменя. Имам две кутийки - което все пак е по-добре от "еднопространствено", което обикновено се предлага за тази цена. Банята е приличен размер, душът не е в/у тоалетната чиния. Знам, че купувам боклук, но за толкоз пари... дано все пак бива. Мисля, че не е много мъдро да се кътат и пет лева в банка при сегашната политситуация.