Предварително се извинявам, че ще навляза в оффтопик.Снимки "предоставени от приятел", а подписани от теб. Което си е нарушение на авторското право на приятелят ти. Такива неща не се толерират във форума. Ще те помоля да уточниш, кое от двете е истина. Ако снимките не са твои, то би трябвало да не са подписвани с твои подпис.
Значи... Снимките са правени от един приятел, който знае, че съм запален по градския транспорт, а него не го влекът изобщо автобусите, но ги е направил заради мен. Той направо си ми ги повери заедно с още 3, но другите не са с добро качество и затова реших да не ги качвам.
Дори още снощи уведомих модератора
west_1, че ще ги кача и че същите са предоставени от приятеля ми така, че моля не ме изкарвайте крадец. Дори снимката на аватара ми е не е моя, а на колегатa
ku4eto и разбира се, че преди да я сложа го попитах дали може и той ми даде разрешение, както и
Pirgos_12A също ми даде разрешение да слагам на аватара си негови снимки.
Знам
много добре кое се толерира във форума и кое
не така, че нямаше смисъл да го пишеш това и да се вживяваш в ролята на модератор.
WEST_1: За да не пускам ново мнение, ще го напиша тук: След като снимките са му предоставени лично на него от приятел, който не желае да се споменава или пише името му във форума или върху снимките, по-добре да са подписани от Никола, отколкото да нямат никакъв отличителен знак.