Аз лично мога само да поздравя момчетата за вложения труд и усилията да съживят този Чавдар 11Г5!
За съжаление, не успях да присъствам на събитието в неделя, но по снимките виждам, че са се справили доста прилично. Дано имат закрит гараж, за да се запази в добър вид по-дълго време, че стоенето на открито и атмосферните условия оказват лошо влияние
И ще очакваме да го движат редовно, поне всеки месец да правят по едно такова събитие, би било добре, за да добие и популярност.
По принцип най-лесно е да се стои пред монитора и да се критикува, това правят повечето потребители тук и в разните транспортни фейсбук групи. Истината е, че реставрацията или ремонтът на такъв автобус изискват много време, усилия, умения и най-вече пари. Ние също започнахме реставрацията на В14-20, която се забави заради другите автобуси, които спасихме. Ако се включат повече хора с технически умения, и други хора, без умения, но с пари, ще стане по-лесно и по-бързо. Ако се намерят спонсори, също би било от помощ. За момента работим 3-4 човека максимум и то не всеки уикенд. Части се набавят трудно, уплътненията и боята са скъпи. Само аз си знам колко ръжда и прахоляк съм изгълтал покрай този ремонт, и никога не съм си и представял, че лично аз ще се занимавам - ако знаех, може би нямаше да се захвана изобщо