Явно ако си против строителството на тази спирка нямаш право да пишеш във форума ! С цел да не "осера" темата , и за да не ме накажат за постоянно само ще кажа , че хората имат право да протестират и аз ги защитавам , защото и според мене от този проект няма смисъл и съм казал своите доводи защо съм против ( няма да се повтарям ) , но никога не съм обиждал хората , които са за този проект и когато аз защита нещо ми се трият постовете и ми казват че се заяждам ! ОК , аз никога не съм казвал , че някои е селянин , такива мнения може да се излагат във форума , да се обиждат хората , а когато ги защитаваш - те наказват и трият постовете ти ! Ето аз съм против този проект и протестирам , значи ли че трябва поведението ми е да е селско ? Аз се чуствам обиден ! Нямаше ли правила този форум , които гласят че всеки трябва да запази добрия тон и нетрябва да обижда другите участници ? Администраторите не е длъжно да ме гоните , аз сам напускам , защото в този форум има лично отношение кум учасниците , а аз такова поведение немога да търпя !