Author Topic: Re: Недвижимите имоти в София  (Read 1803 times)

Offline emm_1968

• Trams Doctor
  • Нямам спирка
    • View Profile
Много благодаряааа! :devil:юю

Поживьом - увидим, дет' се вика. Не ми се вярва да се задържа в Надежда, ако родя дете... ще искам да съм на село. У нас изборът обаче е между село с чалга или град с мръсотия така че май ще приема някои чуждестранни предложения за брак, които още се намират, и ще избягам от Сомалия. Ще дам жилището в Сомалия/Надежда за 200 евро под наем - може да е нищо, но все пак.

Не е моя работа, но ми стана интересно ... Може и да не ми отговаряш.
Защо, аджеба, си купи имот в София, като не ти харесва града и ще ходиш да се омъжваш в чужбина, а ще раждаш на село ...? Можеше да пропуснеш етапа с имота ... Или да си купиш имот, например в Пловдив или Варна (там има и доста чужденци).

Но, има и добра страна на мероприятието с търсенето на жилище ... Сега има достатъчно информация във форума, за тези, на които предстои да си търсят жилища в София.
Символите на нашия град са Витоша, кестените и трамваите.

С такива любители на МГТ врагове не му трябват.

Offline KRAKOMOBILA

• Нямам спирка
    • View Profile
Re: Недвижимите имоти в София
« Reply #1 on: 01.03.2013, 08:14:09 »
Между другото незнам защо чак толкова не харесваш София. Да градът ни е натоварен, не е от най-чистите и най-подредените, но има и своите хубави страни - и човек ако се огледа ще ги забележи, а съвсем скоро и ще обикне този град. Честно казано някога дори да се преместя от Надежда - не бих отишъл по-далеч от някое близко село на 2-3 км от околовръсното - просто искам да си живея в София.  :)
НЕ НА КИЧА ПО ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА В ГТ!!!

Online Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #2 on: 01.03.2013, 10:51:41 »
Мда, така е и аз си обичам родния град. Имаме си планина, природа колкото искаш, кеф ти Стара Планина, кеф ти Витоша от другата страна, Лозенска планина,Плана планина, Люлин планина, на 20 км. от града да мръднеш попадаш в съвсем друг свят. Безработицата клони към нула, има уреден ГТ всичко си е ок.

Все пак човек трябва да мисли и за работа, като купува имот, да може като онези предложения да си купиш апартамент на тихо, и диво място, като онзи за 6 000 лева в Радомир, обаче там я хванеш няква работа за 300 лева на месец, я не. А и всяко излизане до София с приятели за кафе, кино, заведение и тн. ще ти е 1 час път. Просто политиката е такава, че напоследък доста се промени стандарта в София и такива градове, за разлика от други места, където дали си в столицата или друг град е все тая.

Но това е един от недостатъците като собственик, че ако не ти харесва трудно ще се преместиш, докато ако си под наем, особено за сам човек, по всяко време можеш ако не ти харесва да идеш в друг град, в друг квартал да сменяш обстановката.
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Offline Stahlgewitter

• Наистина съм луд
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
« Reply #3 on: 01.03.2013, 11:53:05 »
Много благодаряааа! :devil:юю

Поживьом - увидим, дет' се вика. Не ми се вярва да се задържа в Надежда, ако родя дете... ще искам да съм на село. У нас изборът обаче е между село с чалга или град с мръсотия така че май ще приема някои чуждестранни предложения за брак, които още се намират, и ще избягам от Сомалия. Ще дам жилището в Сомалия/Надежда за 200 евро под наем - може да е нищо, но все пак.

Не е моя работа, но ми стана интересно ... Може и да не ми отговаряш.
Защо, аджеба, си купи имот в София, като не ти харесва града и ще ходиш да се омъжваш в чужбина, а ще раждаш на село ...? Можеше да пропуснеш етапа с имота ... Или да си купиш имот, например в Пловдив или Варна (там има и доста чужденци).

Но, има и добра страна на мероприятието с търсенето на жилище ... Сега има достатъчно информация във форума, за тези, на които предстои да си търсят жилища в София.
Е как защо?

София е гадна, българските мъже са боклук и най-добре е на село, където е рая на земята, с "платежно способен"  любовник...

Харалан Александров- "Ние сме нация от несполучливо урбанизирани селяни."

Offline flow

• Напредващ
    • View Profile
« Reply #4 on: 04.03.2013, 05:08:40 »
Като избегнем емоционалните отклонения - просто защото пазарът извън София е трагедия. А защо е така, питайте Българския Мъж - бате ви Боко, оплодителят на всичкото българска жена извън-и-у-село... нищо че сега малко му се дигнало кръвното.

Коментиращият по-горе: преди да коментирате, смея ли да отбележа, че би следвало да е "раяТ на земята" и "платежоспособен". Но да се връщам по-скоро на село.;)

Коментиращият преди това: не мисля, че следва да обяснявам личните си мотиви - но СЪМ омъжена за чужденец (не търся каква-да-е партия в Пловдив, Варна, Свети Влас или Сусурлево); и да, много бих се радвала, ако търсенето ми би било полезно и за други.

Между другото, живея в София от 20 години, та май съм софиянка. Би ми се щяло нашият град да става за живеене. Май си купувам имот от любов към нашия град. Който е една гадна клоака, заради управлението си. Всички градове в Б-я са клоаки поради същата причина, но понеже са по-малки, не им личи дотам. (Макар че, ако бяхте дошли в Шумен тази зима - град, където снегът никога не се почиства - щяхте да сте твърде изненадани.)

Както и да е - на който София действително му харесва, или не е напускал Банишора и Балканите, или му хлопат 52 дъски.
« Last Edit: 04.03.2013, 05:25:47 by flow »

Offline emm_1968

• Trams Doctor
  • Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #5 on: 04.03.2013, 09:50:02 »
Я, изведнъж стана софиянка ... при това от отдавна ...  ;)
Щеше "приема някои чуждестранни предложения за брак", а вече е била приела едно ...  8)

Значи всичко е наред.
Символите на нашия град са Витоша, кестените и трамваите.

С такива любители на МГТ врагове не му трябват.

Offline Stahlgewitter

• Наистина съм луд
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
« Reply #6 on: 04.03.2013, 12:05:42 »

Коментиращият по-горе: преди да коментирате, смея ли да отбележа, че би следвало да е "раяТ на земята" и "платежоспособен". Но да се връщам по-скоро на село.;)

Какъв изказ, каква висока култура,каква...поза. А и има едни кавички, които са ти убягнали.
  Young BB young искат да ти кажат нещо за село, жените и цените, натуралната търговия...
« Last Edit: 04.03.2013, 12:17:20 by Stahlgewitter »

Offline KRAKOMOBILA

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #7 on: 05.03.2013, 12:36:41 »
Ще помоля малко да смените тона - всички.
НЕ НА КИЧА ПО ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА В ГТ!!!

rscossworth

• Guest
« Reply #8 on: 23.04.2013, 18:44:14 »
"за ново строителство (както всички знаем) трябва специално проучване кой е строителят и как строи" ...  :fan:
Как да строи? Естествено че здраво и качествено и го прави един път и забравяш за ремонти завинаги  :crazy: ... много ясно че ще гледа да спести от абсолютно всичко и да те прецака максимално (не само със супер надутите цени на квадратен метър които правят панелка на деветия етаж да струва колкото имение на карибските острови).