Мале, много омраза много чудо срещу Шумахер. Ама може да се каже че съм свикнал вече.
Общо взето Михаел колкото е обичан, 2 пъти повече е мразен. Само се чудя защо толкова е мразен. Да, блъсна се с Хил през 94-та, ама година по-късно Хил го блъсна и то 2 пъти. За случката с Вилньов през 97 няма да коментирам, там си беше виновен и затова и му отнеха точките. Но да не продължавам. Само ще спомена, че Сена също играеше доста мръсно на пистата, но за него никой нищо не споменава.
Но се отклоних от темата...
По принцип винаги съм симпатизирал на пилоти и още от край време съм фен на Шумахер. Харесвах и Кими още като показваше възможностите си във Заубер. Е, не ми хареса че после отиде у Макларън, но пък за сметка на това всичко се нареди миналата година, присъедини се към Ферари и направи това, което няколко сезона не успя в Макларън - стана шампион (сивушките в Макларън май е редно да се замислят защо не успя с тях
).
Тази година обаче изглежда Фелипе се справя по-добре от Кими в повечето стартове и имайки предвид факта, че Кими е на 20 т. зад него, то май е време да се насочат усилията на тима към Маса за спечелване на титлата. Категорично не искам Хамилтън за шампион! Не заради това че е негър. Никога не съм бил расист и винаги съм бил против расизма, но след някои случки с участието на Хамилтън миналата и тази година разбрах че Луис далеч не е това ангелче, за което всички го мислеха в началото. Държи се изключително надменно и надуто, а на последното състезание караше сякаш е сам на пистата. Тъй че стискам палци всячески за Фелипе да успее да спечели накрая.
И не на последно място да кажа едно браво на "детето чудо" Себастиан Фетел! Едва на 21 г. и вече се качи на най-високото стъпало! Не знам как мислите, но за мен това е новия Михаел Шумахер. Ферари да започват да мислят как да го привлекат в тима.