Author Topic: здравейте тролейбусен водач сьм  (Read 14150 times)

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
здравейте тролейбусен водач сьм
« Reply #40 on: 16.05.2007, 20:22:43 »
Quote from: difian
Може, макар че в този размер не е желателно.На мен колко проблеми ми правиха за едно огледалце за задно виждане на рисунките ми...За тази снимка първо говори с х3m, защото са е от неговия сайт.Иначе за слагането на изображение в подписа, изполваш функцията за вкарване на изображение(картинката на дърво в набора с инструментите) и готово!
Защо ми се струва , че снимката е правена от ЧКД или МЛК ?

Offline CKD

• --=БМ-РК=--
  • Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #41 on: 16.05.2007, 21:46:14 »
То от сайта така или иначе не може да се разбере кое от кого е така че да си приказва с мартин.
Най-ценният ресурс на капитализма са тъпанарите

Offline x3m

• Наистина съм луд
    • ICQ Messenger - 319415660
    • View Profile
    • Спирка.org
    • Email
« Reply #42 on: 16.05.2007, 21:53:50 »
няма нужда никой да говори с никого -взимай на кило  - сайтът е направен, за да е полезен и да се ползва, а не да показваме само колко снимки имаме

Offline AREN4O

• Приятел на ГТ
    • View Profile
« Reply #43 on: 23.05.2007, 16:20:03 »
Може, макар че в този размер не е желателно.На мен колко проблеми ми правиха за едно огледалце за задно виждане на рисунките ми...За тази снимка първо говори с х3м, защото са е от неговия сайт.Иначе за слагането на изображение в подписа, изполваш функцията за вкарване на изображение(картинката на дърво в набора с инструментите) и готово!

Ми пробвах да си сложа картинката ама нещо не се получава. Явно формата е доста голям и не ми го приема настройката или нещо друго става, но и аз не знам какво. Е, нищо ще си стоя така с това човече което ми е сложено служебно, даже и аз не знам що за същество е това, но и натова съм съгласен след като не мога да си сложа нищо друго. Ако може някой да помага, ако ли не ще си стоя така.....

Offline conecto

• Нямам спирка
    • ICQ Messenger - 303555835
    • View Profile
    • Email
« Reply #44 on: 23.05.2007, 17:17:27 »
Quote from: AREN4O
Ми пробвах да си сложа картинката ама нещо не се получава. Явно формата е доста голям и не ми го приема настройката или нещо друго става, но и аз не знам какво. Е, нищо ще си стоя така с това човече което ми е сложено служебно, даже и аз не знам що за същество е това, но и натова съм съгласен след като не мога да си сложа нищо друго. Ако може някой да помага, ако ли не ще си стоя така.....
[/size]

Може би снимката е много голяма, за да се прикачи за аватар, затова ти я смалих  Пробвай с прикачената картинка, ако не - качих я на този адрес: http://img124.imageshack.us/img124/3427/indexgw6.jpg

За да не се размазва й задай размери 175х131.

Offline AREN4O

• Приятел на ГТ
    • View Profile
« Reply #45 on: 23.05.2007, 17:50:32 »
Quote from: conecto

Може би снимката е много голяма, за да се прикачи за аватар, затова ти я смалих  Пробвай с прикачената картинка, ако не - качих я на този адрес: хттп://имг124.имагешацк.ус/имг124/3427/индеьгв6.йпг

За да не се размазва й задай размери 175х131.

Много ти благодаря, но явно аз съм много тъп и нищо не се получава. Малко съм на "Вие" с компютрите и не мога да се оправя. Явно ще ми трябва жива помощ. Ако някой ден се запознаем може и да станат нещата, а до тогава ще си карам така с тази фигурка. Не мога да си обясня как така се появи точно тя, а не някоя друга например на някое превозно средство.....

Offline conecto

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #46 on: 23.05.2007, 19:12:00 »
Значи, отиваш горе, където пише "Контрол панел", после в ляво натискаш "Настройки: Аватар", paste-ваш адреса, който ти дадох, в полето "Въведете URL за аватар от Интернет", на "Ширина" пишеш 175, на "Височина" - 131. Накрая натискаш "Промени аватар" и си готов
« Last Edit: 25.05.2007, 22:36:56 by conecto »

Offline AREN4O

• Приятел на ГТ
    • View Profile
« Reply #47 on: 25.05.2007, 19:32:57 »
Quote from: conecto
Значи, отиваш горе, където пише "Контрол панел", после в ляво натискаш "Настройки: Аватар", paste-ваш адреса, който ти дадох в полето "Въведете URL за аватар от Интернет", на "Ширина" пишеш 175, на "Височина" - 131. Накрая натискаш "Промени аватар" и си готов

Мисля, че нещо стана, но не съвсем. Появи ми се прозорчето но я няма картинката или може би трябва да мине известно време знам ли? Ми за сега ще си стоя и без картинка само с празно прозорче и "х" в горния ляв ъгъл. Все пак ти благодаря "conecto" че имаш търпението и желанието да ми помогнеш.

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #48 on: 25.05.2007, 20:54:14 »
Quote from: AREN4O
Мисля, че нещо стана, но не съвсем. Появи ми се прозорчето но я няма картинката или може би трябва да мине известно време знам ли? Ми за сега ще си стоя и без картинка само с празно прозорче и "х" в горния ляв ъгъл. Все пак ти благодаря "conecto" че имаш търпението и желанието да ми помогнеш.
Дай си паролата на някой , който ще ти я качи .После ако искаш си смени паролата.

Offline vladko2140

• Запален по ГТ
    • ICQ Messenger - 205152023
    • View Profile
    • Email
« Reply #49 on: 26.05.2007, 00:32:54 »
Quote from: georgi64
здравейте тролейбусен водач сьм някой може да ме знаее от офицялния форум на скгт дьлго време      нямах комп. и не сьм влизал нито тук нито там сега надявам се да променя това успех на всички.А между другото намерих комп.игра водач на тролейбус ако някой иска мога да я кача някаде нее много хубава ама става за майтап
каде мога да я намеря тая играБ

Offline etnies

• Нямам спирка
  • Нощен Експрес
    • View Profile
    • Email
« Reply #50 on: 26.05.2007, 09:12:55 »
Quote from: vladko2140
каде мога да я намеря тая играБ

Moже би става дума за SimTr. Kaто изключим графиката и това че можеш да преминаваш през стълбовете е интересна и трудничка в началото.

Offline vladko2140

• Запален по ГТ
    • View Profile
    • Email
« Reply #51 on: 26.05.2007, 10:40:24 »
Quote from: etnies
Moже би става дума за SimTr. Kaто изключим графиката и това че можеш да преминаваш през стълбовете е интересна и трудничка в началото.
аз я немерих обаче като ми паднат пръчките някой знае ли как да ги сложа  

Offline etnies

• Нямам спирка
  • Нощен Експрес
    • View Profile
    • Email
« Reply #52 on: 26.05.2007, 10:58:43 »
аз я немерих обаче като ми паднат пръчките някой знае ли как да ги сложа  

Почваш отначало  

Offline vladko2140

• Запален по ГТ
    • View Profile
    • Email
« Reply #53 on: 26.05.2007, 14:42:27 »
      ок

Quote from: etnies
Почваш отначало  
а как се влиза в другата мрежа да не кажа стрелка че не се вижда  

Offline Bus_lover

• Нямам спирка
  • Закривай!
    • View Profile
    • Email
« Reply #54 on: 26.05.2007, 14:54:05 »
Ми не се влиза  
Quote from: Анонимен мераклия
искам да започна работа като проверител към Бургасбус имам више образувание!

Чакам, чакам, останах си с чакането...

Монолог, ама всички скришно го четат и обсъждат!

Offline conecto

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #55 on: 26.05.2007, 15:49:56 »
AREN4O, открих ти проблема - не си написал правилно адреса на изображението: http://http//img124.imageshack.us/img124/3427/indexgw6.jpg

В полето за URL трябва да пише само: http://img124.imageshack.us/img124/3427/indexgw6.jpg

Offline vladko2140

• Запален по ГТ
    • View Profile
    • Email
« Reply #56 on: 26.05.2007, 20:59:25 »
Quote from: Bus_lover
Ми не се влиза  
ок

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
« Reply #57 on: 27.05.2007, 01:33:46 »
     ок

а как се влиза в другата мрежа да не кажа стрелка че не се вижда  
За вдигане на прътовете използвайте  / и *. С - и + май падаха и се качваха и двете едновременно.Смяната на стрелките(те са две ставаше с 1 и 2 май).Стойте си на началната спирка и вижте като натискате тези бутони как електриково зелените стрелкички, показващи накъде е отворена стрелката се местят.

Offline vladko2140

• Запален по ГТ
    • View Profile
    • Email
« Reply #58 on: 27.05.2007, 10:41:47 »
За вдигане на прътовете използвайте  / и *. С - и + май падаха и се качваха и двете едновременно.Смяната на стрелките(те са две ставаше с 1 и 2 май).Стойте си на началната спирка и вижте като натискате тези бутони как електриково зелените стрелкички, показващи накъде е отворена стрелката се местят.
ок мерси

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
« Reply #59 on: 27.05.2007, 14:10:00 »
ок мерси
Имаше обаче един участък от трасето, където прътовете не се вдигат, не знам защо е така.Май беше на връщане, някъде от началната спирка и после към колелото.Тогава ако сте без прътове гледайте да не намалявате скоростта до нула.
 И искам да попитам- някой успял ли е с 61 км/ч да вземе крайното обращало със съчленен тролей, без да му паднат прътовете