Номерата за ремаркета са серия от типа Ех, а като цяло се избягват гласните букви О и У. Изключение е само Ямбол, но в сериите ги няма.
Относно номерата с еднбуквена серия - имаше такива, черни. В доста случаи серията беше отпред, например ВТ Д 1234.
Sent from mTalk for Windows 10
Аз говоря за тези новите номера от както приеха да има само букви които да съответстват и с латиницата, иначе преди си бяха онези първо бели букви и цифри на черен фон и после черни цифри и букви на жълт фон, но там си бяха с нашите си букви Б, ТЩ, ПЛ и т н. Черно-белите смътно си ги спомням, тези които бяха на жълт фон ги помня добре и тук бяхме стигнали до Б . хххх . П след което минаха на А хххх А, А хххх АА и си вървят под ред като в момента са до към А 6800 МХ като не знам по каква причина тук няма серия А хххх ВС, а на серията А .... МН направиха около хиляда коли и нея спряха, мотоциклети са със серии А .... В, А .... К, А....М и ремаркета А .... ЕЕ, А .... ЕК, А .... ЕМ като завършена серия е само А ... ЕЕ. На леките коли махнаха сериите А ... АА, А .... АВ А .... АС и А .... АХ, а на серията А .... АК има останали в движение не повече от десетина коли. Само по стари гаражи съм засичал занемарени коли с тези серии АА и АС