Наръчник на раздела за снимки
А САххххТК, кога е издавана? 2012 или 2013г. и кой месец?
Може ли обяснение защо сериите вървят РК и после ХН и ХТ - по какъв ред се избират точно тези комбинации
Може и серии с У да пуснат от Кат София, АУ, ВУ,,,, и УА, УВ, УК и т.н. така още 2 год ще си спестят нов код, а там възможните комбинации са СК, СЕ, СУ, СХ, по 10-12 г на серия, и ще имат за около 50 г номера 😁
Интересно ми е дали Плевен и Велико Търново, които са най-близо до края на МВ кода, няма да продълват с МЕ или ще изчакат да свърши цялата серия М*, Как мислите?
Запазили са си номера за нов техен автобус или купуват нов за тях, но втора/трета употреба на друга фирма от Варненско... Това Туризмо определено си е на годинки...
Защо да не се срещат? Сериите са валидни, АН мисля, че е втората бургаска със син кант след АМ т.е. 2001-2002 може би. След това бяха АР, АТ, ВА, ВВ и т.н.
Бургаската серия АН кога е вървяла, поне преди 20г,видях един самосвал с такава серия която едва ли толкова години може още да е актуална, малко е съмнително, серии със АА... АВ и ВА,ВВ и т. н. май не се срещат вече! !!
Quote from: bagercho on 24.07.2024, 10:00:21Защо да не се срещат? Сериите са валидни, АН мисля, че е втората бургаска със син кант след АМ т.е. 2001-2002 може би. След това бяха АР, АТ, ВА, ВВ и т.н.Е то да са останали оттогава единици в движение. Нещо регистрирано през 2001 сега е на най-малко 23 години, а тогава много малко чисто нови автомобили се регистрираха. Не бих се учудил и този камион да е единственото останало в движение возило с тази серия.
Quote from: pavkata_5555 on 24.07.2024, 06:42:17Бургаската серия АН кога е вървяла, поне преди 20г,видях един самосвал с такава серия която едва ли толкова години може още да е актуална, малко е съмнително, серии със АА... АВ и ВА,ВВ и т. н. май не се срещат вече! !!И от трите серии АН, ВА и ВВ се срещат МПС-та в движение. На морето наскоро видях минимум пет от всяка серия. Една от колите със серия АН беше Пежо 405, произведено 1995 - 1998 г. , а от серията ВВ имаше Голф 5 с номер А 1515 ВВ, който най-вероятно е бил закупен чисто нов през 2004 г. когато е вървяла тази серия.