Изберете най-достойната Снимка на месеца!
Quote from: docs76 on 30.11.2024, 22:16:06Тук в Бургас нямаме АО, БО, ЕО, ЕЖМ и каквито се въртят сега модерните. Караме си подред и има около 7 хиляди и кусур бройки от серия РН Тук никогя няма да има явно серия ВС без да има основателни причини. Някои писаха, че едно време в София били АВС затова тук нямало такава серия което е много тъпо...... ОНова в София първо бяха бели цифри и букви на черен фон и второ А.В.С бяха трите букви една до друга и след тях 4 цифри. Нищо общо със сегашния шрифт и модел.При моторите в момента мисля, че вървеше серия Н. А въпросната серия в началото е използвана за автобуси и мисля, че пак от 0001 започна. А бяха стигнали до А 2015 Н някъде с автобусите. Така, че малко абсурдно ми се вижда това с ВС.
Тук в Бургас нямаме АО, БО, ЕО, ЕЖМ и каквито се въртят сега модерните. Караме си подред и има около 7 хиляди и кусур бройки от серия РН Тук никогя няма да има явно серия ВС без да има основателни причини. Някои писаха, че едно време в София били АВС затова тук нямало такава серия което е много тъпо...... ОНова в София първо бяха бели цифри и букви на черен фон и второ А.В.С бяха трите букви една до друга и след тях 4 цифри. Нищо общо със сегашния шрифт и модел.
Не виждам логика да го правят. Имат МЕ, НЕ, РЕ, СЕ, ХЕ, след това със сигурност ще минат към АО, но това са още две години. ОА, ОВ, ОК и етц. сигурно ще ги подкара софийския КАТ след ХО...