Изберете най-достойната Снимка на месеца!
Първо, вкарва географки необвързана система в иначе географски обвързаната ни досегашна система.
По-старото поколение още им е вкоренено това мислене, че първите букви на номера имат някакво значение, че щели да ги спират полицията, че някой съсед ще им вандализира колата защото са спрели на неговото място и имат номера от друга област и т.н.
Quote from: Teo on 12.05.2024, 18:53:39По-старото поколение още им е вкоренено това мислене, че първите букви на номера имат някакво значение, че щели да ги спират полицията, че някой съсед ще им вандализира колата защото са спрели на неговото място и имат номера от друга област и т.н. Абе балканските нрави не са за пренебрегване. Във фейсбуук групата Безумията в София, където се донася за неправилно паркирали или с изтекъл ГТП коли в София, голяма част от докладите са за несофийски коли. Паяците също обработват такива с предимство.
Аз лично живея в търновска област и на мое име съм имал коли с номера ЕН, СВ, А, Т. Не виждам смисъла да плащам повече за нови номера. Едни съседи в моя блок имат една кола ЕВ и една кола Р, пък са си местни. Малко по малко тези области губят смисъла си.Забелязвам, че младите хора най-рядко сменят табелите. По-старото поколение още им е вкоренено това мислене, че първите букви на номера имат някакво значение, че щели да ги спират полицията, че някой съсед ще им вандализира колата защото са спрели на неговото място и имат номера от друга област и т.н.
Това Х5 с десен волан е с някакъв много странен, приличащ на немски шрифт номер. BG лентата също е с различен шрифт, а на предния номер е прилично обелена.Номерът няма валиден периодичен технически преглед, но има валидна застраховка и винетка от 9лв.
Какво е нередното при ловешкия мерцедес? И двата номера изглеждат истински
Quote from: Metan on 18.05.2024, 10:51:17Това Х5 с десен волан е с някакъв много странен, приличащ на немски шрифт номер. BG лентата също е с различен шрифт, а на предния номер е прилично обелена.Номерът няма валиден периодичен технически преглед, но има валидна застраховка и винетка от 9лв.Подобен автомобил забелязах и на друго място, някой знае ли какви са тези номера, прилича ми малко на турски шрифт?