Опитах се да направя списък с това докъде са стигнали сериите с една буква в различните области, но е голяма играчка и се отказах, а и не е гаранция, че няма да сбъркам. За малко да сбъркам РК ***** Т. Мислех, че е стигнало до не повече от 3000, но се оказа, че има издадени номера и след 9000. Серията би трябвало да е издадена цяла. От там докъдето стигнах си извдадих извода, че дори и в по-малките области има серии, които не са изкарани докрай. Например серията ВН **** Н е спряла рано. До към 0800. Габровската ЕВ **** Н още по-рано. Издадени са били до около 100 бройки. В Пазарджик всички серии А, Н и Т са били издадени цели. Сериите Н и Т в Добрич също са изкарани цели. Пернишките серии А, Н и Т би трябвало също да са цели. За Н съм сигурен. Двете търновски серии Н и Р също цели. ТХ **** Р обаче е след 0200 е спряла. От бургаските серии - А е минала цяла, Н е спряла след 2000, а за Т не съм сигурен. Номера след 4000 не ми излязоха. Може да е спряла до там, защото от Т сериите в Благоевград, Варна, Габрово и Монтана също спряха да ми излизат след един номер нататък. Русенските с една буква май също не са изкарани докрай. Те всички са спрели съвсем рано. Р **** Н преди 0700. Р **** С още преди 1500. Р *** Т преди 2500. Р **** Р - такава серия май няма. Като тръгнах да я проверявам не излезе нито един номер. Освен този Р0155Р, който бях намерил друг не излезе. Това най-вероятно е грешка в системата. Рано са спрели и серии като КН **** С, СС **** С и Т **** Р. Тези май до 0200 не са стигнали. Ямболските, хасковските и пловдивските серии не съм ги проверявал, но и те трябвало да са цели всички. Интересни са ми сливенските, където има В - изключние от правилото и ТА, освен Т. Ще видя тях само дали са били цели и повече няма да се занимавам да си играя. Мисля, че всички мистерии свързани със серии са разгадани. Ако се намери нещо друго би било голяма изненада, но е малко вероятно.