Ми... въпрос на гледна точка, както всичко в живота, аз смея да твърдя, че баба Вера, червенокосата водачка, или както желаете я наричайте, е доста по-кадърна във воденето на съчленено превозно средство, отколкото повечето от нас в ходенето от спалнята до тоалетната, а ортакът й е може би единственият, който още като новобранец в депо Искър за последните десетина години спираше образцово в джобовете на спирките и други подобни уж дребни наглед неща, но, както казах, въпрос на възгледи. Не желая да влизам в задълбочени спорове, никой не е снимал дали след това чудовищно нарушение тролеят не е отворил отново врати точно на спирката, така че според мен се занимаваме с глупости, както обикновено след теми, зададени от Васко, но то така и така форумът е превърнат от години в мерене на да не казвам какво посредством споделяне на снимки, болни амбиции на хора с деформирано чувство за справедливост и адвокати на водачите, според които всичко е позволено, тъй че моето мнение както обикновено не влиза и в трите категории, респективно е излишно, вероятно... Абе фактът, че не забелязвате едни "други" 20 процента от водачите в Искър, които перманентно карат с изключени блокировки на вратите, е достатъчно показателен за будната гражданска съвест...