Author Topic: Несебър, Слънчев бряг  (Read 252508 times)

Offline lol4o

• Наистина съм луд
  • Хеброс Гнус?
    • View Profile
Re: Несебър, Слънчев Бряг
« Reply #440 on: 12.05.2015, 20:23:51 »
БМЦ-то е 250СВ, а жълтата Сетра от предния пост е S316UL.  :)

Offline zirka

• Наистина съм луд
  • www.GTBURGAS.eu
    • View Profile
    • Email
« Reply #441 on: 21.05.2015, 22:13:18 »
Незнам днес за първи ден ли е или не,но по линията за Слънчев бряг на Ди ес бус вече не се движат автобуси на Перота.По линията на  фирмата днес видях една чисто жълта Сетра 315 и един Мерцедес Интегро сив металик.И двата автобуса бяха с скорошна регистрация СВ 42---- АК.Вероятно автобусите на Перота са били наети докато самите те си закупят.
Да, така е с автобусите на ''Перота''! Били са наети само докато си доставят Мерцедесите- Интегро и Сетрите- С315. И понеже се вижда, че обслужват линиите извън община Несебър, всички говорят как и те са купени, но явно не е така! Обаче, днес едно БМЦ, този път наистина беше за Поморие (№7)! Браво, дали ни да предстои да видим и редовен курс по другата линия, за Бургас! Иначе тези работническите превози се сменят.

И една снимка на новия състав на стария превозвач  :arrow:
« Last Edit: 21.05.2015, 22:15:32 by zirka »
WWW.FORUM.GTBURGAS.EU

Offline vikiconectoto

• Запален по ГТ
  • RIP 9070 :(
    • View Profile
« Reply #442 on: 22.05.2015, 13:16:35 »
Незнам днес за първи ден ли е или не,но по линията за Слънчев бряг на Ди ес бус вече не се движат автобуси на Перота.По линията на  фирмата днес видях една чисто жълта Сетра 315 и един Мерцедес Интегро сив металик.И двата автобуса бяха с скорошна регистрация СВ 42---- АК.Вероятно автобусите на Перота са били наети докато самите те си закупят.
Да, така е с автобусите на ''Перота''! Били са наети само докато си доставят Мерцедесите- Интегро и Сетрите- С315. И понеже се вижда, че обслужват линиите извън община Несебър, всички говорят как и те са купени, но явно не е така! Обаче, днес едно БМЦ, този път наистина беше за Поморие (№7)! Браво, дали ни да предстои да видим и редовен курс по другата линия, за Бургас! Иначе тези работническите превози се сменят.

И една снимка на новия състав на стария превозвач  :arrow:
А какво стана със Интуро-та и Конекто-та?Продали ли са някой от тях?

Offline zirka

• Наистина съм луд
  • www.GTBURGAS.eu
    • View Profile
    • Email
« Reply #443 on: 24.05.2015, 17:56:59 »
Да, продават се... но интерес май няма ( даже на предните странички сме споменавали)!

Само да вмъкна, понеже заглавието на темата е зададено може би неправилно. Мисля че трябва да се добави Несебър – защото това е градът, а Сл. бряг е комплекс, курортен, в рамките на този град. Към него са вързани и Св Влас, което се води формално град, но е кметство, както и Равда.
Несебър, 1961г.
Източник
*Колебаех се в коя тема да пиша, така че ако модераторите преценят, че мнението ми е за темата "Слънчев бряг", нека го преместят.
Идеята ми е, че тук е темата свързана с историята или друго от района.
WWW.FORUM.GTBURGAS.EU

Offline $h@IdEr

• Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 359945577
    • MSN Messenger - dilly-m@hotmail.com
    • AOL Instant Messenger - dillyan96
    • View Profile
    • Рекламни концепции на бургаски Солариси
    • Email
« Reply #444 on: 26.05.2015, 11:26:25 »
Три БМЦ-та, снимани от 19-тия етаж на хотел "KUBAN" в Сл. Бряг + един Юнкер, който май е на "СБ Авто" :arrow:

Offline did_ko

• Нямам спирка
  • гигантски радиоактивен термит - мутант
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
« Reply #445 on: 27.05.2015, 23:36:20 »
BMC-то което идва в Бургас и вози работници има написан номер 2744  на първите странични стъкла. Регистрационният номер не го видях. Сутрин е на Трапезица около 08:00 часа а вечер около 18:00.
2744 му е рег. номер.Във Пловдив ги бяха направили така и явно няма да ги махнат.
Същият този 2744 към 7 тази сутрин изпълняваше курс по линия 4 или 5 за село Кошарица. Друго BMC с рег.номер СА 5203 МК май е нещо като титуляр по линията за Свети Влас. Странно, но този екземпляр явно има проблеми с каросерията си.Вече два или три пъти го заглеждам, прави впечатление нормалното положение на въздушните възглавници, а в същото време автобусът виси отпред.Което е странно с оглед пробега в километри, които са изпълнили. Някой Пловдивчанин може ли да каже, колко време са обслужвали ГТ в града.
Мразя да пиша и говоря за автобусите с марка "Чавдар" в минало свършено време.

Насилственото натъпкване на пътници в BRT  линиите е транспортен геноцид спрямо населението в Бургас

В ГТ Бургас НЕ ДОСТИГАТ АВТОБУСИ

Ако някои пост не ви харесва - можете да натиснете бутона "Информирай модератор".

Offline zirka

• Наистина съм луд
  • www.GTBURGAS.eu
    • View Profile
    • Email
« Reply #446 on: 28.05.2015, 18:09:12 »
Друго BMC с рег.номер СА 5203 МК май е нещо като титуляр по линията за Свети Влас. Странно, но този екземпляр явно има проблеми с каросерията си.Вече два или три пъти го заглеждам, прави впечатление нормалното положение на въздушните възглавници, а в същото време автобусът виси отпред.Което е странно с оглед пробега в километри, които са изпълнили. Някой Пловдивчанин може ли да каже, колко време са обслужвали ГТ в града.
Няма такова нещо – нито един досега няма подобни видими проблеми. Просто възглавниците на някои не са равномерно надути, а този е от тях. Общо взето при другият модел – СВ, се забелязва предните да са повече от задните, за разлика от SLF, при които в повечето е обратно ... но да ги представяме по този начин, изобщо не е обективно!
Към 5 години са ползвани в Пловдив.

Тези, от модела СВ, които изпълняват тези превози и пътуват до Бургас, се сменят –>
Иначе тези работническите превози се сменят.
WWW.FORUM.GTBURGAS.EU

Offline DareDevil

• Запален по ГТ
    • View Profile
« Reply #447 on: 29.05.2015, 22:24:00 »
Днес в Пловдив видях от един от старите ви Мерцедеси като служебен транспорт на Сачи.

Online lud_pi4

• Нямам спирка
  • За запазване историята на ГТП
    • View Profile
    • Email
« Reply #448 on: 29.05.2015, 22:41:05 »
Днес в Пловдив видях от един от старите ви Мерцедеси като служебен транспорт на Сачи.

Кой по точно 0400, 0500, 0600 или 0700

Offline lol4o

• Наистина съм луд
  • Хеброс Гнус?
    • View Profile
« Reply #449 on: 31.05.2015, 15:39:14 »
В Пловдив са продадени четири Мерцедеса О405 - А0591ВК (нов номер РВ0700КР), А0592ВК (РВ0600КР), А0881АН (РВ0400КР) и А2355АР (РВ0500КР).

Offline plastikat

• Маниак
  • www.forum.gtburgas.eu
    • View Profile
    • Email
« Reply #450 on: 31.05.2015, 19:57:13 »
0405 или 0407 ? Снимки имате ли ?
www.forum.gtburgas.eu
Най-добрия транспортен форум.

Offline ivan3275

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
« Reply #451 on: 31.05.2015, 20:29:17 »
В Пловдив са продадени четири Мерцедеса О405 - А0591ВК (нов номер РВ0700КР), А0592ВК (РВ0600КР), А0881АН (РВ0400КР) и А2355АР (РВ0500КР).
А на коя фирма са или са собственост на Сачи?
И друго искам да питам,простете ми ако въпросът е коментиран по-преди,пропуснал съм този момент,през кои години са доставени всички автобуси на "Слънчев бряг - Автотранспорт 2000" АД имам в предвид 0405,0407,0405G и MAN-овете,та до 2014г.?
« Last Edit: 31.05.2015, 21:19:02 by ivan3275 »

Offline lol4o

• Наистина съм луд
  • Хеброс Гнус?
    • View Profile
« Reply #452 on: 31.05.2015, 20:47:27 »
Сачи нямат собствен транспорт. О405-иците са купени от "Дрита", но не знам дали ще излезнат по линиите на "Меритранс", или ще извършат служебен превоз с тях.

Offline plastikat

• Маниак
  • www.forum.gtburgas.eu
    • View Profile
    • Email
« Reply #453 on: 31.05.2015, 21:21:53 »
Пак да попитам - сигурни ли сте че са 0405 ,а не 0407 ?
www.forum.gtburgas.eu
Най-добрия транспортен форум.

Offline lol4o

• Наистина съм луд
  • Хеброс Гнус?
    • View Profile
« Reply #454 on: 31.05.2015, 21:25:08 »
Пак да попитам - сигурни ли сте че са 0405 ,а не 0407 ?
Абсолютно сигурен съм!

Offline did_ko

• Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
« Reply #455 on: 05.06.2015, 19:06:48 »
0591 и 0592 със сигурност са О 407. ZIrka най - добре може да каже, какъв брой О405 са имали СБ Авто, и кога точно са доставени. За 0881 съм чувал, че е от модела 405.

Сачи нямат собствен транспорт. О405-иците са купени от "Дрита", но не знам дали ще излезнат по линиите на "Меритранс", или ще извършат служебен превоз с тях.
На територията на "Слънчев бряг" оперира транспортна фирма "Дрита" , която извършва туристически превози в рамките на КК "Сл.Бряг", основно в микробусчета, но има и една Сетра S 315 HD

Насилственото натъпкване на пътници в BRT  линиите е транспортен геноцид спрямо населението в Бургас

Ако някои пост не ви харесва - можете да натиснете бутона "Информирай модератор".

Offline lol4o

• Наистина съм луд
  • Хеброс Гнус?
    • View Profile
« Reply #456 on: 05.06.2015, 19:22:59 »
0591 и 0592 са най-обикновени О405.

Offline did_ko

• Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
« Reply #457 on: 08.06.2015, 14:58:19 »
Странна работа.....

....а снощи видях една Сетра S 215 HD с убито - зелена разцветка и спомената реклама на МОЛ "Галерия"
Същата тази Сетра е с регистрационен номер А 8213 КС и всъщност е собственост на някакъв превозвач "Несебърбус". Снощи извършваше туристически трансфер в курорта.

Offline zirka

• Наистина съм луд
  • www.GTBURGAS.eu
    • View Profile
    • Email
« Reply #458 on: 08.06.2015, 17:45:46 »
Lol4o e прав, но сте се подвели по обявата, защото към онзи момент, когато са се появили в Пловдив (въпросните), обявата им за продажба може още да не е била актуализирана и оттам да бъркате, понеже отначало О407 -те се похарчиха.
Сага погледнах и според нея са останали 3 броя – МВ О405, а значи 5 са продадени. Другото от нея е, че вече липсват и МВ Интуро – и 4- те ги няма! А значи са продадени.

На територията на "Слънчев бряг" оперира транспортна фирма "Дрита" , която извършва туристически превози в рамките на КК "Сл.Бряг", основно в микробусчета, но има и една Сетра S 315 HD
Друго, че ''Дрита'', за което споменават колегите от Пловдив, е различно от ''Дрима'', а преди към името беше прикачено и – ''Детелина'' (което си видял и поради сходството ги бъркаш!), нищо че и те са с ДК№ РА и РВ, който пък е трансферен превозвач, като е естествено да оперира на територията на комплекса. А единственият превозвач си остава ''ДиЕсБус'', всякакви други – с номера на линии, без номера... атракциони... влязъл/излязъл с/без пътници, остават извън тази рамка. 

« Last Edit: 09.06.2015, 15:27:38 by zirka »
WWW.FORUM.GTBURGAS.EU

Offline did_ko

• Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
« Reply #459 on: 13.06.2015, 08:29:15 »
От няколко дни СБ АВТО размърдаха едното си Интуру - А 2980 МВ. Изпълнява по два курса на ден в посока Свети Влас.