Author Topic: Несебър, Слънчев бряг  (Read 252470 times)

Offline zirka

• Наистина съм луд
  • www.GTBURGAS.eu
    • View Profile
    • Email
Re: Несебър, Слънчев Бряг
« Reply #580 on: 14.12.2018, 23:31:27 »
И също така Ди Ес Бус с колко броя 250 CB разполагат? Според busphoto са 27 броя, но според zirka БМЦ-тата на Ди Ес Бус са общо 41, минус 19 броя 220 SLF прави 22.
От 33 общо - за 5 върнали се в Пловдив и последно забелязваният в Слатина е ясно. Не е задължително останалите 27 да са тук! За толкова вече години, поне аз, успявам да ги докарам до 24. Убеден съм че това е окончателната цифра.
 :! Постепенно става видно, че държат резерв от няколко, който по едни или други причини не излиза, но пък по третa се сменя. Реално из между тези спрени - 2 от тях още веднага са отписани - тоест само са дошли. А 3 -те липсващи (2754, 2761 и 2768) до 27, вероятно са останали последни в Слатина – като белият е бил точно последен; - и особено след изтеглянето на дошлите тук - тези 4 -ри са разграбени... в софийската тема има... при тази ситуация, може би един по един са пращани за ''желязо''.
« Last Edit: 25.12.2018, 17:49:35 by zirka »
WWW.FORUM.GTBURGAS.EU

Offline dj_the_bus

• Защо пиша толкова много?
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Николай Попов
    • Email
« Reply #581 on: 08.03.2019, 21:14:35 »
Бледи творчески напъни от района, август-септември 2017

Offline zirka

• Наистина съм луд
  • www.GTBURGAS.eu
    • View Profile
    • Email
« Reply #582 on: 15.03.2019, 17:43:03 »
I) От стария подвижен състав, но останали тук...
II) А по БМЦ -та СВ за първи път правят нещо, - някакви кърпежи по каросериите...
WWW.FORUM.GTBURGAS.EU

Offline Magirus deutz

• Нямам спирка
  • Почитател на Мерцедес - Бенц, Магирус и Икарус.
    • Skype Me™!
    • View Profile
« Reply #583 on: 01.05.2019, 22:57:50 »
Малко туристически автобуси в Слънчев бряг, 1962г.:
« Last Edit: 01.05.2019, 23:01:43 by Magirus deutz »

Offline TheBulgarianRail

• Наистина съм луд
  • 👍👍👍
    • View Profile
    • Email
« Reply #584 on: 24.06.2019, 20:14:04 »
Малко снимки от мен:

Опит за нощна снимка без статив:

И едно не толкова кратко видео:

Пътуване в BMC Belde 250-SLF:

250-CB
« Last Edit: 24.06.2019, 20:19:59 by TheBulgarianRail »
Sa6o babeka
YouTube канал:
https://www.youtube.com/c/TheBulgarianRail

Offline Трамкар Т8М-900

• Запален по ГТ
  • Бг трамваите са най-добрите
    • View Profile
« Reply #585 on: 24.06.2019, 20:47:37 »
Много хубави снимки и видео! Аз не знаех че старите БМЦ Белде са със ръчни скорости.

Offline тролей №164 линия 2

• Моят любим "Snacks" - тролей №164. R.I.P.
    • View Profile
    • Email
« Reply #586 on: 11.07.2019, 19:05:34 »
Никога не шофирай по-бързо, отколкото може да лети твоят ангел-хранител!

Offline Magirus deutz

• Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
« Reply #587 on: 16.07.2019, 23:59:58 »
Чавдар м80 в Несебър, 70 - те години:

Offline TheGirl

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #588 on: 19.07.2019, 14:40:50 »
Здравейте! Аз пиша тук с една странна молба.
Първо искам да се извиня, ако поста ми нарушава правилата на форума. Търсих подходящо място, но си мисля, че тук има най-голяма вероятност да се реши моя „проблем“.
Заинтересована съм от един млад мъж, който работи като контрольор по линия 22 Бургас-Каблешково-Слънчев Бряг. Въпросният човек ми направи доста силно впечатление и интереса ми към него е от лично естество. За жалост бях прекалено сънена, а и доста срамежлива, за да завържа някакъв разговор.
Кратко описание: Не можах добре да преценя височината му, но със сигурност не е нисък. Косата му е къса отстрани и дълга отгоре, в един топъл тъмен нюанс на кафявото. Стори ми се, че очите му са светли, но нямах възможността да ги огледам добре. Кожата му е светла, а челюстта четвъртита. Най-отличителна бе обицата на ... мисля, че беше лявото му ухо. Малка сребриста халка с мъничко топченце от същия материал. Доста ретро и изключително добре допълващо външния му вид. На средния пръст на дясната си ръка носи голяма сребриста халка. Най-много от всичко ме впечатли, че в този горещ летен ден, той бе облякъл класическа риза с дълъг ръкав в цвят бордо. Това ме накара да погледна на него като на един изключително стилен и привлекателен млад мъж. Със сигурност изглеждаше по-добре от мен в този момент. В допълнение на това бе изключително учтив и любезен с всички.
Ще ми е изключително приятно да се запозная и може би да изляза с него. Ако е и на половина интересен, колкото чаровен, то това би била една много приятна среща. Интересува ме дали някой може да даде някаква информация по въпроса, а може и съвет. Дали е свободен въпросния младеж и евентуално някакво име, с което да го потърся в социалните мрежи. Не съм имала удоволствието отново да попадна на него в автобуса, а и може би няма да събера смелост да го заговоря.
Отново се извинявам, ако поста ми не е подходящ за тази тема. Благодаря за вниманието на читателите и понеже съм на такава вълна, ще завърша с „Правете любов, а не война“.
Пожелавам спорен ден на всички!

Offline Citaro

• Запален по ГТ
    • View Profile
« Reply #589 on: 01.08.2019, 23:42:33 »
Здравейте,дали някой от колегите знае кога е пусната линия 17 от Несебър до Поморие през Равда?По нея видях само един МБ(Травего май беше).Интересно ми е дали се обслужва само от нея

Offline abs111

• View Profile
« Reply #590 on: 02.08.2019, 11:59:52 »
Автобусът е Интегро и ДА,само от него се обслужва.Превозвача ако те интересува е поморийската фирма КОНКОРД 7.

Offline did_ko

• Нямам спирка
  • гигантски радиоактивен термит - мутант
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
« Reply #591 on: 02.08.2019, 20:51:38 »
Линията "Сл.Бряг - Несебър - Равда - Поморие" е с номер 7, не 17. Обслужва се съвместно от "Ди Ес Бус", с БМЦ, "Балканбус" Поморие обслужва с Мерцедес О407 закупен от "СЛ.Бряг автотранспорт", а "Конкорд 7" обслужва с автобус МАН бял на цвят тип крайградски с две врати (отпред и в средата).

Всъщност "Ди Ес Бус" притежават два автобуса от модела МБ Интегро, единият е бял, другият е изцяло сив на цвят. Рег.номера мисля бяха СВ 4246 и 48 АК, може би колегата е видял едно от двете Интегра на Динко пицата.
Мразя да пиша и говоря за автобусите с марка "Чавдар" в минало свършено време.

Насилственото натъпкване на пътници в BRT  линиите е транспортен геноцид спрямо населението в Бургас

В ГТ Бургас НЕ ДОСТИГАТ АВТОБУСИ

Ако някои пост не ви харесва - можете да натиснете бутона "Информирай модератор".

Offline TheBulgarianRail

• Наистина съм луд
  • 👍👍👍
    • View Profile
    • Email
« Reply #592 on: 03.08.2019, 08:32:41 »
o407-цата на Балканбус не съм я виждал досега. Предполагам е нещо като резерва, защото по 7 има обикновено БМЦта.
Sa6o babeka
YouTube канал:

Offline lud_pi4

• Нямам спирка
  • За запазване историята на ГТП
    • View Profile
    • Email
« Reply #593 on: 03.08.2019, 10:04:34 »
Белият Ман е на Балканбус има снимки мои по назад, от миналта година има номер на линията и тя е 17. Мана е втора смяна по принцип, а 0407 е първа. И двата са на Балканбус, която фирма е от Поморие, имат малко курсове по 3-4 на смяна, а линията е Помоие-Равда-Несебър. ;)

Offline zirka

• Наистина съм луд
  • www.GTBURGAS.eu
    • View Profile
    • Email
« Reply #594 on: 04.08.2019, 15:40:58 »
Белият Ман е на Балканбус има снимки мои по назад, от миналта година има номер на линията и тя е 17. Мана е втора смяна по принцип, а 0407 е първа. И двата са на Балканбус, която фирма е от Поморие, имат малко курсове по 3-4 на смяна, а линията е Помоие-Равда-Несебър. ;)
Да, получава се, че номерацията на ДиЕсБус по тази линия е №7 - сега повечето курсове са от ВМС -та, но причината за това не е пътникопотока.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Някъде от седмица едно ВМС 250СВ (високоподовите) е със сменен номер – СВ6578НС... Тези дни явно са сложили и на друго СВ6567НС, и вероятно ще ги сменят на всичките...
Да припомня само, че на модела SLF също бяха заменени, само че този път са новоиздадени... 
WWW.FORUM.GTBURGAS.EU

Offline TheBulgarianRail

• Наистина съм луд
  • 👍👍👍
    • View Profile
    • Email
« Reply #595 on: 07.08.2019, 13:20:47 »

Още много снимки са качени тук: https://www.flickr.com/photos/164919865@N03/
Sa6o babeka
YouTube канал:

Offline dakata

• Писател
  • **
    • View Profile
« Reply #596 on: 03.09.2019, 23:11:29 »
 Линии 7 и 17 са с един и същи маршрут. 7 се изпълнява от Ди Ес Бус, а 17 от Конкорд-7. Балкнбус от няколко месеца не обслужват линията.
« Last Edit: 04.09.2019, 15:55:06 by dakata »

Offline Magirus deutz

• Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
« Reply #597 on: 17.09.2019, 17:41:31 »
Чавдар м80 в Несебър, 70 - те години:

Offline zirka

• Наистина съм луд
  • www.GTBURGAS.eu
    • View Profile
    • Email
« Reply #598 on: 20.09.2019, 17:14:14 »
^ Уникалното е че се вижда номерът...  :D за онези които събират подвижният състав! ...Все пак това е бургаски автобус, тогава в Несебър нямат собствени автобуси и по- вероятно да е по регулярна линия, отколкото да е командирован  :( а и колко спокойствие се излъчва!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Състоянието към момента на единствените засега бракувани (писали сме по- напред кои са!) :arrow:
« Last Edit: 20.09.2019, 17:16:41 by zirka »
WWW.FORUM.GTBURGAS.EU

Offline zirka

• Наистина съм луд
  • www.GTBURGAS.eu
    • View Profile
    • Email
« Reply #599 on: 08.12.2019, 13:03:26 »
 :eek: Извинявам се за снимките, но и аз останах :eek:
Хронологично: преди повече от месец гледах в аутолайн, че се продава такъв, ако не и същият ''дизайнерски'' Мерцедес. Мисля, че адресът беше румънски...На 16. 11. вечерта вече този автобус пристига тук без номера...
Останал съм с впечатление, че в Габрово, покрай съчленените е имало и единичен/и... само че къде го пишеше! Докато за другия – МАН -ът, пак в тази тема има снимки, при което по всяка вероятност това е бившият EВ3074АХ–> СВ5448НС.

« Last Edit: 08.12.2019, 13:05:03 by zirka »
WWW.FORUM.GTBURGAS.EU