Author Topic: Несебър, Слънчев бряг  (Read 252476 times)

Offline kom6ito

• Маниак
  • Citaro
    • View Profile
Re: Несебър, Слънчев Бряг
« Reply #240 on: 14.06.2014, 14:44:55 »
Ако са 220,пак по-добре от 250.А със старата фирма какво ще се случи,имат добри автобуси?

Offline lud_pi4

• Нямам спирка
  • За запазване историята на ГТП
    • View Profile
    • Email
« Reply #241 on: 14.06.2014, 18:58:52 »
Извинявам се за спама, но става въпрос за тези автобуси. ;) Честито от съчленени автобуси с климатик, минавате на къси кошници със прозорци. ;)

Offline ivan3275

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
« Reply #242 on: 14.06.2014, 19:23:37 »
Значи са ги раздвижили вече от близо една година ако не и повече стоене по плаца на гара Искър,така е.Интересно ми е всичките 60 броя ли ги е купил този нов превозвач или определена бройка от тях?

Offline martin4o

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
    • Email
« Reply #243 on: 14.06.2014, 20:30:41 »
Пишеше, че е наел 47 от тях.

Offline did_ko

• Нямам спирка
  • гигантски радиоактивен термит - мутант
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
« Reply #244 on: 14.06.2014, 21:30:55 »
Парадоксално е, че са наети толкова голяма бройка.Общият брой автобуси на СБ АВТО едва ли надвишава 30 бройки.
Мразя да пиша и говоря за автобусите с марка "Чавдар" в минало свършено време.

Насилственото натъпкване на пътници в BRT  линиите е транспортен геноцид спрямо населението в Бургас

В ГТ Бургас НЕ ДОСТИГАТ АВТОБУСИ

Ако някои пост не ви харесва - можете да натиснете бутона "Информирай модератор".

Offline $h@IdEr

• Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 359945577
    • MSN Messenger - dilly-m@hotmail.com
    • AOL Instant Messenger - dillyan96
    • View Profile
    • Рекламни концепции на бургаски Солариси
    • Email
« Reply #245 on: 14.06.2014, 23:29:44 »
Три-четири BMC-та днес видях паркирани в района на автопарк "Аква Парадайс", няколко въртяха из курортния град без табели, едно успях да снимам. :arrow:
Парадоксално е, че са наети толкова голяма бройка.Общият брой автобуси на СБ АВТО едва ли надвишава 30 бройки.
Те хубаво са 30, ама половината от тях сигурно са съчленени, или поне 1/3 от тях... След като тези къси БМЦ-та ще ги пускат по 1-цата, която е най-натоварената линия и до момента, доколкото помня, се обслужваше само от Мерцедеси О405Г-та, трябва да ги пускат поне 2 пъти по-начесто от сега... :hm:
Днес успях да видя няколко Мерцедеса О405, О405Г и едното бяло Конекто по 1-цата - явно за последно... :(
« Last Edit: 15.06.2014, 00:24:58 by $h@IdEr »

Offline vikiconectoto

• Запален по ГТ
  • RIP 9070 :(
    • View Profile
« Reply #246 on: 14.06.2014, 23:40:25 »
Ако са 220,пак по-добре от 250.А със старата фирма какво ще се случи,имат добри автобуси?
Всъщност,250 е по-добре от 220.Честито!
« Last Edit: 15.06.2014, 00:15:35 by vikiconectoto »

Offline zirka

• Наистина съм луд
  • www.GTBURGAS.eu
    • View Profile
    • Email
« Reply #247 on: 15.06.2014, 23:59:12 »
Към този момент ''Сл - Автотранспорт'' разполага с:
 – Mercedes - Benz О405 - 8 бр, от които един не е излизал на линия от 2 г;
 – Меrcedes - Benz О407 - 7 бр;
 – Меrcedes - Benz О405G - 9 бр, от които 4 са били тролейбуси, впоследствие ел. оборудването е ракомплектовано;
 – Mercedes - Benz Conecto LF - 4 бр.
 – Mercedes - Benz Conecto LF G  – 2 бр.
 – MAN NL 202 – 3 бр.
 – Mercedes Intоuro - 4 бр.

И още 14 бр туристически автобуса, и 2 микробуса, които не се използват основно по регулярни линии. Както и 3бр, към задна дата, за които сега липсва информация.
От тях само два от градските са с климатик, съчленени - бившето софийско 9060 и 7994. В това отношение с BMC - може да се сметне, че е паритет.
Все още стои обявата за продажба на BMC -та в Autoline. Но, се разминават цифрите в наличност и в продажба. Общият брой обаче от посочени за новия превозвач вероятно няма да се изчерпи само с тях. Съществуват още две вероятности, които са доста възможни, по отношение за допълване на обявената бройка. Едната от тях е да вземат някои автобуси от ''Сл. Авто.'' – това е удобен вариант по отношение на съчленените и новите МВ - та.

Лично на мен BMC - та ми харесват, даже исках за Бургас такива, но есента е възможно да се появят и там, разбира се в ролята си на редовни курсове оттук.       

« Last Edit: 16.06.2014, 00:17:57 by zirka »
WWW.FORUM.GTBURGAS.EU

Offline plastikat

• Маниак
  • www.forum.gtburgas.eu
    • View Profile
    • Email
« Reply #248 on: 16.06.2014, 16:58:25 »
Слънчев бряг е пооранжевял .На където и да се обърне човек - само БМЦ-та . Видях и 2 броя с табела "хотел Котва", които возеха туристи . Снимката е отвратителна ,но ако се вгледате по-добре ще видите ,че автобуса е претъпкан с пътници .
« Last Edit: 16.06.2014, 17:00:08 by plastikat »
www.forum.gtburgas.eu
Най-добрия транспортен форум.

Offline did_ko

• Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
« Reply #249 on: 16.06.2014, 20:09:13 »
Линия 10 Сл.Бряг  - Бургас - Сл.Бряг днес се изпълняваше от два от Мерцедесите "Интуру"

От днес е в сила лятното разсписание по двете линии от Бургас до Сл.Бряг (линия10) и до Несебър (линия 11)

Насилственото натъпкване на пътници в BRT  линиите е транспортен геноцид спрямо населението в Бургас

Ако някои пост не ви харесва - можете да натиснете бутона "Информирай модератор".

Offline cvert

• Наистина съм луд
    • View Profile
« Reply #250 on: 16.06.2014, 20:39:40 »

Линия 10 Бургас- Сл.бряг- Бургас и лятната линия 11 Бургас-Несебър-Бургас си остават обслужвани от Слънчев бряг автотранспорт.

Offline Earendil

• Писател
  • **
    • View Profile
    • Email
« Reply #251 on: 16.06.2014, 20:43:23 »
Трагедия.. специално търсих тази тема..

BMC след BMC. До сега съм видял само соло автобуси по 1. Вярно са много начесто но пак са претъпкани..
Допълнително кофти впечатление прави пушенето им.. Всяко тръгване е съпроводено от черен дим.. Дори и при старите мерцедеси на СБАвто не ми е правило впечатление..  А може и заради това, че се загледах по "новите" автобуси, забелязах чертнилката зад тях.

Така или иначе е абсурд концесия от 2014 г. да няма изискване за климатизирани автобуси с достатъчен капацитет..
Така е при комунетата.. няма прогрес.. само регрес.

Offline did_ko

• Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
« Reply #252 on: 16.06.2014, 20:45:26 »
То май изобщо не се е стигало до отдаване на линиите на концесия.

Offline plastikat

• Маниак
  • www.forum.gtburgas.eu
    • View Profile
    • Email
« Reply #253 on: 16.06.2014, 20:58:15 »
Живо падение е ! Някой е гушнал доста пари ,за да го позволи . Еди Койси  решил за един сезон да избие лизинга на БМЦ-тата и айде да ги набучим в Слънчев бряг . Майтапа беше ,че на едно тях на задното стъкло имаше табела с номер 113  :laugh: Явно е останала още от Пловдив и никой не си е направил труда да я свали . Отделно шофьорите не бяха с униформи като в СбА ,а всеки беше облечен с цивилни дрехи .
www.forum.gtburgas.eu
Най-добрия транспортен форум.

Offline zirka

• Наистина съм луд
  • www.GTBURGAS.eu
    • View Profile
    • Email
« Reply #254 on: 16.06.2014, 23:35:01 »
Е - е... де - е... :( кое му е лошото – имам предвид самите рейсове, не друго! Уникални са тия BMC -та, невероятен дизайн – страхотно ''спортна форма'' имат, особено като си вдигнат възглавниците, при SLF -a чак предният мост се вижда. Частно казано не успях да видя да пушат, но и така да е, едва ли излиза от нормите. Сутринта много валеше, а се провеждаше и някакъв фестивал на Детското творчество, затова някои автобуси бяха с табели ''Котва''. Иначе имат люкове, и мисля става добро течение, то някои от досегашните автобуси, като че бяха малко по - лошо в това отношение. Колко време са карани в Пловдив? Качих са на два, и от двата модела, и особено модела CB – 2766 ми се видя направо нов. 
« Last Edit: 17.06.2014, 00:10:00 by zirka »
WWW.FORUM.GTBURGAS.EU

Offline lol4o

• Наистина съм луд
  • Хеброс Гнус?
    • View Profile
« Reply #255 on: 16.06.2014, 23:44:24 »
Е - е... де - е... :( кое му е лошото! Уникални са тия BMC -та, невероятен дизайн – страхотно ''спортна форма'' имат, особено като си вдигнат възглавниците, при SLF -a чак предният мост се вижда. Частно казано не успях да видя да пушат, но и така да е, едва ли излиза от нормите. Сутринта много валеше, а се провеждаше и някакъв фестивал на Детското творчество, затова някои автобуси бяха с табели ''Котва''. Иначе имат люкове, и мисля става добро течение, то някои от досегашните автобуси, като че бяха малко по - лошо в това отношение. Колко време са карани в Пловдив? Качих са на два, и от двата модела, и особено модела CB – 2766 ми се видя направо нов.
В Пловдив се движиха от 2007 до 2012. От снимките си личи, че са се постарали да ги изчистят. В Пловдив нямаше и едно, което не димеше, бяха мръсни, неудобни и неподдържани.

Offline zirka

• Наистина съм луд
  • www.GTBURGAS.eu
    • View Profile
    • Email
« Reply #256 on: 16.06.2014, 23:56:53 »
5 години... като цяло ми се виждат много добре. Още няколко снимки, за което Plastikat каза – на 6180 още му седи табелката 113 отзад. На 2645 бронята му е отчупена, не е фатално, а и стикерите са му останали – ''ГТ Пловдив''. Опитали са се да запазят и табелките, като на предните, да изглеждат визуално. Даже един вече има реклама отзад.
« Last Edit: 17.06.2014, 00:05:05 by zirka »
WWW.FORUM.GTBURGAS.EU

Offline KRAKOMOBILA

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #257 on: 17.06.2014, 08:59:18 »
Не разбирам на какво основание им се радваш на тези BMC... но съвсем скоро ще съжалявате, че съществуват.
НЕ НА КИЧА ПО ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА В ГТ!!!

Offline vikiconectoto

• Запален по ГТ
  • RIP 9070 :(
    • View Profile
« Reply #258 on: 17.06.2014, 11:06:28 »
А Слъчев Бряг Автотранспорт,какво ще правят?Продават или  :neznam: ?

Offline It_s_Real

• Маниак
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 344034812
    • View Profile
    • extrahost.BG
    • Email
« Reply #259 on: 17.06.2014, 11:50:25 »
Всяка замяна на съчленен със соло, особенно в туристически комплекс като Слънчев бряг, е меко казано върховно малоумие.
Минаналата година не съм попадал на съчленен, който да не беше с прилично количество правостоящи хора и то, гъз до гъз.