Транспортът в другите градове > Варна

Solaris Urbino 18

(1/87) > >>

difian:
Ето първи снимки на автобусите, на тестове в Полша още през септември. Прави впечатление по-бедното оборудване спрямо бургаските - липсата на фарове за мъгла, челното стъкло от две части... Вероятно такава ще е ливреята и на тролейбусите в последствие:


Източник

Източник

transtriumf:
Разцветката ми харесва, но отваряемите прозорци са твърде малко. В случай, че няма пари за нафта или климатиците се повредят, лятото ще си припомним усещането за сауна...  :help: Надявам се климатиците да се пускат, както правеха лятото в Бургас.

$h@IdEr:
Кефи ме, че дългите ви ще са в два цвята и че синьото при вашите е по-светло, за разлика от мрачното тъмносиньо при нашите. Версията със двойни стъкла също ми хваща повече окото от тази с едно цяло стъкло.
Хайде, да пристигат и вашите колкото се може по-скоро!!!  :fan:  ;)

freepigeon:
Въпрос на вкус. За мен цветовата схема на този на снимката действително е по-добра от бургаската обаче цялото предно стъкло е много по-добре според мен.

plastikat:
Предното стъкло ,разделено на две половини ,ми напомня на Икарус ,но разцветката наистина ми харесва повече .А относно халогените и отваряемите прозорци - спестили са някой лев.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version