Водачът на 2315 втора смяна днес, титуляр на 2317 трябва да бъде не уволнен, а публично назидан, а след това и със запорирано имущество докато не закупи поне един нов трамвай! Качих се на ул. Пиротска, и отидох да си взема билет от него, тъй като автоматът беше развален (0х18). Милият водач ме напсува и оте*а като мръсно коте, билет така и не получих. Чак на Петте кьошета една жена се осмели да си закупи билет и аз ѝ дадох и мойто левче, за да получа и аз билет. Преди всеки изолатор джойстикът беше поставян в крайно тягово положение с цел може би светлинно шоу или пребиване на пътниците (Песите са единствените трамваи в София, способни да пребият пътник, ако не бъде изключена на изолатор). Разкрещя се на още една пътничка на НДК. Но ето и причината, заради която искам запора на имущество, докато не бъде закупен ПОНЕ един трамвай от личните му пари: от сп. Техникум по текстил и моден дизайн ускори до колкото може, намали преди разбитото трасе и при навлизането ускори до край - 55 км/ч, лично ги видях изписани на компютъра. И вместо да намали, при падането им под 52, той ускоряваше! Трамваят нямам си и на идея как остана на мястото си, но отдолу талигите му със сигурност са трайно увредени, престилките издрани, а по време на преминаването трамваят задираше, хрущеше, тропаше и се клатеше като влакче на ужасите. След като спря на спирката на бул. Гешов, той пак ускори до толкова! За мен това възможно най-некадърното същество, което може да работи на 7. Вие как ще коментирате?