Не онлайн петиции, а пиши една жалба до Столична Община. Можеш да я занесеш на ръка на ул. Московска, или да я подадеш на callsofia. В Краен случай може и във виртуалното деловодство на ЦГМ.
Разпореждането е на СО.
Единствено градския транспорт не спря работа, единствено шофьори и ватмани не протестираха . Никой не е молил за прегради - така са решили , така са направили. Аз не мога да разбера - какво сте се хванали за шофьори и ватмани . Недобросъвестни били, една минута по-рано тръгнали... Фолио били залепили - ами елате вие да се пържите в тия тенекии цял ден!
Айде - върнете си лентите назад и си спомнете - колко пъти сте кръшнали от работа , от училище, колко пъти сте закъсняли за работа, училище и то не защото транспорта е нередовен а защото по принцип си закъснявате . Колко пъти в 15 минутната си почивка сте си дали поне още 10 минути? ни ватман , ни шофьор могат да си тръгнат по-рано ,но вие сте се уторачили и това ви вади очите - тоя тва прави , оня онова прави . Да ви прави впечатление , че в цяла Европа тук ПТП-та са най-малко, да ви прави впечатление , че тук трафика е най- идиотски? Не . Защото не виждате по-далеч от носа си .
Многократно изпратих тук покани - да дойде един - ей така - да се повози за един цял ден . Само Михайло се прежали да дойде и то защо - за да ми даде подкрепата си , когато предполагаше, че ще ми е напрегнато.
Толкова пъти съм бил гаден спрямо него , но той ми отвърна с добро . Благодаря ти , Мишо!