Пресен пример от днес, преди 10 минути: чаках на автостанция Илиенци А 29, курсът, който тръгва в посока Балша в 16:46. Автобусът е 7041. Бях на спирката по - рано с 3 минути. Шофьорът беше затворил вратите, а вътре имаше пътник. Стана 16:46 …
Последните няколко месеца явно се забелязва осъществяването на някаква изключително яростна кампания от страна на ръководството на Столичния ЦГМ , за нахъсване и настървяване на контрольори и шофьори против пътници те, под предлог , че "разбираш ли много хора са започнали да пътуват нередовно, което от своя страна е довело до тежкото финансово състояние на ЦГМ и общината, а това пък възпрепятствало вдигането на заплатите на ЛС, защото немало кинти. Т.е. Пътници те са ви криви, правете им мизерии на тях.
Не знам какъв идиот трябва да си за да се вържеш на такава евтина и фалшива пропаганда.
Първо СО община е една доста богата община.
Те само от строителните фирми да почнат да си събират подобаващите такси и налози, касичка та на ГТ ще се напълни за години напред,
при това бясно и агресивно застрояване, особено в южните и източните райони на София, при което ежедневно реализират печалби за милиони, а като данъци плащат на общината само жълти стотинки.
Дори Градския транспорт може да стане абсолютно безплатен, като в Люксембург и Естония например.
Не знам, но като тази зима такова чудо не си спомням да е имало.
Започнаха масово да не спират по спирките, а ако спрат, отваря т само една врата от наличните 4 например, въпреки, че по правилник са длъжни да отварят всичките!
Мен конкретно, поне 3 пъти ме подминаха на спирка тая зима.
Изобщо не ме учудва, че има пътници, Които посагят на шофьори – добре ги разбирам, просто последните се държат изключително нагло и безпардонно.
Тъпо е, и изключително скотоумно да си отмъщаваш на пътуващите, по тоя начин, те по никакъв начин не са ти виновни.
Виновно ти е малоумното и профанско управление на Герберската мафия в София.