И аз точно така постъпих, със @spicy_e и @comet преди години, когато никой не ги имаше за нищо, критикуваха ги и ги игнорираха, а след това станаха модератори и заради моята намеса. Не предявявам никакви претенции към тях, никога не съм ги смятал за приятели, никога не сме си общували активно, но нястоявам @spicy_e да се държи малко по-уважително, защото предвид обстоятелствата не му приляга, а че всеки има тежки периоди, факт и не си кривя устата, че и на мен не ми харесва този, в който съм в момента, но като цяло София не става да снимаш возила от градския транспорт през зимата, освен когато има сняг. И за накрая леко така да ви подразня, но мисля, че имам право. Взех си отпуска вчера на 19-ти, за да се отърва от мрачното снимане и най-сетне, след 18 дни да си направя наистина истинския старт на годината. Първо се оказа най-топлия ден от целия месец, напълно случайно, въобще си нямах представа, че ще се окаже така, когато си подадох молбата за отпуска и второ планът включваше по някаква щастлива случайност да попадна точно в центъра на събитията от вчера с маршрутните промени около „площад на Авиацията“, които когато се прибрах още никой не беше отбелязал във форума, а аз вече бях заснел, така че мерете си кой какво казва спрямо мен, защото обстоятелствата ми доказаха, че съм бил прав във всяко едно свое действие, което при това ми се е случвало много пъти, което от своя страна значи, че въобще не става дума за случайност, а за добре премерени действия и думи и следователно от това неуважителното отношение на @spicy_e въобще не ме касае, защото е прекалено отскоро тук, за да е наясно как точно се отнасяха с мен преди 12 години и че нямаше как да съм тук ако не можех да се адаптирам и да се отстоявам и ако има някой, който най-много може да го прави тук това съм точно аз. На мен никой не ми помогна в снимането преди 12 години, трябваше да се науча сам.