Имах предвид, че в днешно време технологичният достъп до снимачни устройства е много по-лесен, респективно много по-лесно е да снимаш и е много по-трудно да оцениш всяка отделна снимка като нещо повече от просто поредната изщракана снимка, дори да има нещо артистично в снимката като търсиш само как да не публикуваш двоен пост убиваш възможността дадена снимка да бъде възприета с по-висока стойност и я правиш част от морето, а аз търся точно това с публикуването във форума - да извадя отделни свои снимки от морето протоколни снимки, които пратя, да ги вкарам в различен контекст и да им придам по-висока стойност, което се губи, когато някой снимащ с очевидно повече възможности публикува скоро след мен. @Niko.G ми писа лично съобщение с точно тази констатация, че снимките ми са еднакви и безинтересни, ми да, такива са, но с работно време от 8 и половина до 5 от понеделник до петък и два YouTube канала не мога да скоча до „Дружба“ 2 веднага щом разбера, че има Икарус по 4 например. Не е честно от страна на хората, които могат да упражняват комплексно снимане и могат да преследват „сензационен“ подвижен състав без особени препятствия, трябва да има равна трибуна за всички, защото всеки с нещо е ценен, например снимките на ЧКД Т6А2 тук, от много време насам са на абсолютен минимум, а и точно снимките на случайно подбрани возила са най-интересни в среда на хора, които странят от обичайния подвижен състав, защото представят натуралната картина.