Изберете най-достойната Снимка на месеца!
Пловдив PB 0077 HM, но като гледам в таблицата вече е писано. Още 7 серии освен тази, няма и 2 години най-вероятно докато свършат. От началото на годината са минали НА и НВ, до края на годината още 2 серии сигурно. Като гледам как СА и С са пропуснали една серия, сигурно до края на другата година ще имаме нов код за Пловдив.Quote from: victory1 on 25.07.2021, 20:28:52За Пловдив ми хрумна една екзотична идея за код АР или ВВ, а за Велико Търново ТР и ТНОткъде на къде АР? От Асеновград ли идва? Аз съм изцяло пас, това да не ти е Габрово и Севлиево. А на Велико търново надали в близките 60 години ще свършат сериите, че да си фантазираш за нов код. Ако искаш измисли за Ямбол и Смолян как да е новия код .
За Пловдив ми хрумна една екзотична идея за код АР или ВВ, а за Велико Търново ТР и ТН
Пловдив е вече 9000 НР,до 7-8 дена нова серия, Варна 8000 ТК,около месец,Бургас 9500 НХ,2-3 седмици може би,
Много държави в Европа вече имат отличителни табели за електромобили. Полша и Унгария въведоха зелени табели, Чехия - код EL, Литва код EV. Но е хубаво да се помисли и за отличителни табели за ретро автомобили, каквито също има почти навсякъде.
Вчера на АМ Тракия - Порше с номер РВ 5555 ХХ
Само да вмъкна(понеже забравих), мисля че последователна комбинация от нули и букви О е възможна. Бях видял една дачия логан на сотаджия с номер CO 000000 (сигурен съм че са нули), но пък може и да е понеже има разстояние от О до нулата (макар и малко)Ето и линк към едно видео на същата дачия:https://www.tiktok.com/@the_best_super_cars/video/7320523176532856097