Ами тогава защо купихме Песите, дай да си произвеждаме Българии и Софии, но мисля че вече и тях не могат да ги произведат.
Съжалявам за офтопика, но това не означава да се произвеждат Софии и Българии(колкото и много да ги харесвам), това че ти и много хора го мислят не е добре. Аз говоря за производство на български европейски трамваи. Твърдя, че имаме необходимите кадри, но нямаме база и добро заплащане. Но ние сме така в България, очакваме да вложим днес 10 лв, и утре да си възвърне 200. Не става така, всичко става с желание и и стъпка по стъпка.
ПП: Агенте не ми говори за гъвкавост, защото аз изучавам дисциплината Международни отношения и зная много добре каква е външната политика на България и може да си сигурен че в нея, в нито един аспект няма сътрудничество а има БЛЮДОЛИЗНИЧЕСТВО И ГЪЗОЛИЗНИЧЕСТВО на всички държави с които имаме връзки и аз не съм националист, аз съм реалист и дори да се съглася с тебе, че нямаме, и кадри и база, съгласи се и ти с мен, че нищо не се прави по въпроса, за да отпаднат тези проблеми.