Дано, ама ми е трудно да повярвам, че ще заличат поразиите, причинени от бояджията.
То дори да не пипат вече пребоядисаните, а просто занапред да боядисват като хората, пак няма да е малко. Все пак на омазаните автобуси като 2141, 2153, 2401 и т.н. ще дойде ред за ново пребоядисване след време и тогава вече ще си играят да чистят прозорци, уплътнения, лайсни и да им пръснат новата боя като хората.
Аз не съм сигурен, че 3292 е минавал ремонт, някой може ли да потвърди това? Мисля, че последен от зелените засега, минал през ОР е 3281.
Почти на 100% съм сигурен, че не е минавал. Конкретно него май 2 пъти го пребоядисаха за последните 4 години. Преди доста време бях написал някъде в тази тема впечатленията си от първото пребоядисване - доста добре се бяха справили. Иначе вчера го видях на два пъти 3292, но все от лявата му страна и забелязах, че тасът на средния мост липсва, отдясно нямам идея дали има и на трите. Освен него обаче едва мернах и един ремонтиран с тасове по 88. Да не би и на 3281 да са сложили?
3281 се е сдобил с мерцедесови тасове. Красавец е.
На 3292 пък му е изпаднал таса на втория мост отляво.
Посипвам си главата с пепел