Хора, много добре съм запознат с всичите еднодневки дето ги бълват разработчиците, да мобилния им сайт също не е зле ( не е и добре). Но като ползвател на Гугъл мапс, когато съм в дадено местоположение и отворя картата, ако съм до спирка и съм пуснал до показва инфото, само цъкам спирката и всичко е пред мен, ако ползвам често този маршерут след време Гугъл Now ще се научи по мен и ще ме предупреждава ако има промени или забавяния. Без да отварям, сайтове, да въвеждам кодове на спирки, или кодове от изображения да избирам автобуси или трамваи, погледнете във Бургас как са си го направи хората, за метрото да може би се обезмисля, но за останалите неща определено не.
Лично аз не виждам никакъв смисъл от каквито и да е приложения, свързани с ГТ.
Според мен трябва да си има версия за телефони (както е в момента) и да бъде добре поддържана, а инфото вътре - постоянно обновявано.
Аз пък лично не смятам, че ми трябва допълнително приложение, за нещо, което е възможно в 1 приложение. Плюс един чужденец отде ще знае софспирка или автобус24, като гугъл мапс го имат почти всички (всички телефони след 2010 май)
Андроид телефони, да не говорим, че Google Now ще му го завира в лицето буквално.
Ползвал съм Google Transit в Лондон и честно да ви кажа не мисля, че някое приложение може да стигне на нивото му (говоря за интегрираната му версия в Google Now). Като потърсиш някоя забележителност например, то веднага ти показва най-бързия маршрут с градски транспорт като са написани прекачванията и след колко минути ще дойде следващия. Това важи не само за метрото, но и за целия градски транспорт там, а и са включени всички закъснения, аварии или други проблеми, които ще срещне човек по трасето. Ако това се въведе в София, наистина всичко ще се вдигне на едно по-високо ниво .
Ползвах го през цялото си пътуване във Виена, Прага и Будапеща. Мога само да потвърдя колко е удобно.
За това говоря, дори няма да споменавам, колко пъти се обновяват приложенията на гугъл, да не получи пристъп някой. Погледнете и Букурещ, там са го направи веднъж просто, защо те да могат ние не?