Похвала на шофьора на тролейбус 300 който караше доста бързо по Сливница и общо взето имахме 4 минути преднина. Единствения друг шофьор който караше толкова бързо беше шофьорката на 321 която е в болнични а 321 е в сервиза
Аз по-младия от 317 от край време съм го признал като състезател от класа.
(макар че съм забелязал, че откакто се качи на 317 и малко поуспокои темпото) Още от времето, когато беше титуляр на 503, заедно с дядото - те двамата са титуляри сега на 317. Бившите титуляри на таксито 504 (понастоящем титуляри на 319) също не се мотат много-много по маршрута. А и не са само те - доста шофьори към забелязал, че карат стегнато, но не и прекалено бързо. Досега не съм се возил на нито една Шкода 26, така че това го казвам от пешеходни/тротоарни наблюдения - напълно достатъчни са.
Човекът, дето взимаше душицата на 276 преди месеци, сега го видях преди дни на 322 и незнам как потегля, но горката Шкодичка 14-ка винаги я е изстрелвал с тяга до дъно/под, когато става въпрос за потегляне от място или пешеходна скорост.
Като стана въпрос за шофьори - единият титуляр от 526 като че ли не съм му виждал физиономията, откакто тази 15-ка я спряха преди не помня колко време, може и да е напуснал, може и аз да не съм го забелязал досега.
Вчера 325 беше каран от трети човек, различен от двамата му титуляри (бивши на 525).