Author Topic: Велико Търново - обща тема  (Read 865628 times)

Offline ari_91

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
Re: Велико Търново - обща тема
« Reply #1320 on: 29.08.2009, 09:59:55 »
Хора тази вечер  мина някакъв нов автобус предполгам , че е на "Алекс ОК" беше червен с две врати най вероятно MAN NL 202 или MERCEDES BENZ o405 N 
;) ;) ;) .
Да най-вероятно ще са такива модели,те по-ново няма и да купят ;)
За тях и "Атанасов" това е идеала за автобус  :D

Offline handstake

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • http://www.facebook.com/gradski.transport.vt
    • Email
« Reply #1321 on: 29.08.2009, 10:59:48 »
Хора тази вечер  мина някакъв нов автобус предполгам , че е на "Алекс ОК" беше червен с две врати най вероятно MAN NL 202 или MERCEDES BENZ o405 N 
;) ;) ;) .
Да най-вероятно ще са такива модели,те по-ново няма и да купят ;)
За тях и "Атанасов" това е идеала за автобус  :D
e ,че то неплан не е добро нещо,то е като икарус ;d
Мисля ,че сега е време от НОВа да се включат пак,повтаряйки изреченията на Маринова,а след това да се покаже и резултата. ;)

Offline ari_91

• View Profile
« Reply #1322 on: 29.08.2009, 14:53:06 »
Някои знае ли нещо във връзка с линията до кв."Велико Търново Хилс" , остана не много време , а не се знае маршрут , интервали на движение , пореден номер , от какви автобуси ще се поддържа миди или соло , а нали трябва да има и конкурси , след като "Пътнически превози" ги прецакаха така би трябвало те да поддържат тази линия .  :)

Offline handstake

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
« Reply #1323 on: 30.08.2009, 00:41:20 »
Някои знае ли нещо във връзка с линията до кв."Велико Търново Хилс" , остана не много време , а не се знае маршрут , интервали на движение , пореден номер , от какви автобуси ще се поддържа миди или соло , а нали трябва да има и конкурси , след като "Пътнически превози" ги прецакаха така би трябвало те да поддържат тази линия .  :)
Защо бързаш да кзваш ,че ПП са прецакани като нищо не се знае.Нека изчакаме крайните резултати (крайното наддаване :D:D ) и тогава да казваме кой е прецакан и кой не.
Междодругото имате ли информация дали "Авия" изявява желание за конккурсите :D:D:D

Offline ari_91

• View Profile
« Reply #1324 on: 30.08.2009, 09:56:41 »
Междодругото имате ли информация дали "Авия" изявява желание за конккурсите :D:D:D
Ама какво говириш те ще вземат всичко в града , всяка линия ще е тяхна  :D Между, другото скоро забелязах , че някои от автобусите на "Авиа" са боядисани и то само в частта където няма реклама . :P
« Last Edit: 30.08.2009, 12:03:15 by ari_91 »

Offline handstake

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
« Reply #1325 on: 30.08.2009, 10:09:55 »
Ама какво говирш те ще вземат всичко в града , всяка линия ще е тяхна  :D Межд, другото скоро забелязах , че някои от автобусите на "Авиа" са боядосани и то само в частта където няма реклама . :P
Ами пестят хората.Ти знаеш ли какво е 13-те да ти обира хората,въпреки ,че возиш на 60 ст. :D
П.С. Галерията към сайта на  ГТВТотново работи :)

Offline ari_91

• View Profile
« Reply #1326 on: 30.08.2009, 10:29:01 »
Ама какво говирш те ще вземат всичко в града , всяка линия ще е тяхна  :D Межд, другото скоро забелязах , че някои от автобусите на "Авиа" са боядосани и то само в частта където няма реклама . :P
Ами пестят хората.Ти знаеш ли какво е 13-те да ти обира хората,въпреки ,че возиш на 60 ст. :D
Така е то в тес "Кароси" да те е страх да се качиш , и за това хората чакат 13,4,70 в посока Жп. гара и ВТУ (Кв. Света гора) . ;)

Offline handstake

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
« Reply #1327 on: 30.08.2009, 10:41:39 »
Така е то в тес "Кароси" да те е страх да се качиш , и за това хората чакат 13,4,70 в посока Жп. гара и ВТУ (Кв. Света гора) . ;)
Веднъж ми се наложи да пътувам с една от каросите.Вътре мизерия,някоя от вратите неработеше,а скърцането по време на спускане беше ужасно ;)

Offline ari_91

• View Profile
« Reply #1328 on: 30.08.2009, 10:54:10 »
Веднъж ми се наложи да пътувам с една от каросите.Вътре мизерия,някоя от вратите неработеше,а скърцането по време на спускане беше ужасно ;)

Еми как няма да е мръсно като никои не чисти в тези автобуси , аз съм виждал "Кароса" , която караше с отворени врати , а вътре имаше доста хора , така направо си е опасно  :angry: Дано , които и да вземе линия №5 след 01.01.2010 г. да се грижи повече за тази линия  :angry:

Offline DidoGO

• Маниак
    • View Profile
    • Email
« Reply #1329 on: 30.08.2009, 17:22:48 »

На мен една от вертикалните метални тръби които служат за хващане, ми остана в ръцете. Но нищо ново - и в софийски трамвай ми се е случвало  :)

Offline ari_91

• View Profile
« Reply #1330 on: 31.08.2009, 16:49:53 »
Най-после автобуса Mercedas Benz Cito излезе на линия , днес върви по линия №30 .  8) 8) 8) 8) 8)

Offline handstake

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
« Reply #1331 on: 31.08.2009, 18:01:52 »
Най-после автобуса Mercedas Benz Cito излезе на линия , днес върви по линия №30 .  8) 8) 8) 8) 8)
Значе сле дмесец да го чакам към Къпиново :D ,kakто се случва със всички нови миди автобуси :D:D

« Last Edit: 02.09.2009, 02:12:18 by handstake »

Offline ari_91

• View Profile
« Reply #1332 on: 31.08.2009, 18:13:51 »
Значе сле дмесец да го чакам към Къпиново :D ,kakто се случва със всички нови миди автобуси :D:D
Може и по-скоро да е , не губи надежда  :D

Offline ari_91

• View Profile
« Reply #1333 on: 02.09.2009, 15:27:48 »
Днес Ситото отново беше на линия №30 , по №110 беше 9706, №6 - 5239 , №8 - 8101 ,№3 - 0304 , до Капиново неговия събрат - 6325  , №70 - 5508  , №4 -8676. Искам да попитам да не би линия №40 вече да не ходи до кв.Картала , преди на табелата на автобусите по тази линия беше изписано следното "Кв.Картала-Кв.Акация-Пазара-пл.Царевец" , а днес видях автобуса по №40 , на които беше изписан следния маршрут "Кв.Акация-Пазара-пл.Царевец"
Няколко снимки от днес .  :)
Първа снимка - "Кашона" с , които "Турбо" се гаврят с клиентите си , днес по линия №14 !
Втора снимка - "Най-новия" автобус на "Алекс ОК"
Трета снимка - Автобус по линията "Велико Търново-Капиново" на спирката пред МОБАЛ 1
Четвърта снимка - Автобус от линия №20

Offline Hakkinen

• Moderator
  • Маниак
  • The Flying Finn Is There To Win!
    • View Profile
« Reply #1334 on: 02.09.2009, 15:55:11 »
5 чисто нови автобуса имат Алекс ОК - три крайградски и два градски. Градските са Ирисбус, не знам обаче дали Сителис или другия модел, който бе на тестове тук. Иначе ето две-три снимки и от мен.

Offline ari_91

• View Profile
« Reply #1335 on: 02.09.2009, 16:03:58 »
Браво на  "Алекс ОК" , но не мога да разбера защо купуваха онези трошки , като могат да си позволят и по-добри автобуси , но и вече срока за регистрации за автобуси свърши , трябваше по-рано да ги купят .  ;)

Offline Hakkinen

• Moderator
  • Маниак
  • The Flying Finn Is There To Win!
    • View Profile
« Reply #1336 on: 02.09.2009, 16:57:19 »
Не е минал, до 4 септември се подават заявленията. А единият Ирисбус вече е на линия! :)

Offline lud_pi4

• Нямам спирка
  • За запазване историята на ГТП
    • View Profile
    • Email
« Reply #1337 on: 02.09.2009, 16:57:58 »
5 чисто нови автобуса имат Алекс ОК - три крайградски и два градски. Градските са Ирисбус, не знам обаче дали Сителис или другия модел, който бе на тестове тук.

Ако не ме лъже паметта,се казват Цителис,и точно този модел,беше на тестове,това им е най-новия модел за сега,такива каквито чакаме и ние от 3-4 месеца,ако са такива браво на вас,и честито,чакаме снимки на Ситото,Цитаротата и Цителисите. :fan: ;)Krosway,браво,вратите на вън ли се отварят или на вътре,май,ще са на изплащане  :P,с две варати и половина браво супер,а също нископодови ли са или със леки стъпала.
« Last Edit: 02.09.2009, 17:00:01 by lud_pi4 »

Offline ari_91

• View Profile
« Reply #1338 on: 02.09.2009, 17:45:58 »
Наглостта на "Алекс ОК" няма граници сигурен съм , че автобуса все още не е получил лиценз, както и последния закупен от тях "Мерцедес Бенц о405 Н2" , а и двата вече работят , но ще бъде хубаво да започнат да пускат нещо добро и по линията за "Арбанаси" , а не тези скапани бусове . На "Ирисбусовете" ще бъде по-добре да им направят табелите да работят , защото такава табела на затъмнени стъкла не се вижда перфектно .  ;)

Offline handstake

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
« Reply #1339 on: 02.09.2009, 18:44:40 »
5 чисто нови автобуса имат Алекс ОК - три крайградски и два градски. Градските са Ирисбус, не знам обаче дали Сителис или другия модел, който бе на тестове тук. Иначе ето две-три снимки и от мен.
Супер.Браво това е най-добрата покупка на АЛЕКС ОК досега ;)