Можеш само да си мечтаеш да не купуват автобуси от марката МАН. Точно ако вземат автобуси втора употреба ще са или МАН, или Мерцедес. Не знам кога си видял 0866 по 20, но в момента там са 3372, 3375 (каран от единият шофьор на 0866) и 8557. 2158
пък е каран от другият шофьор на 0866. Относно 9549 той винаги си е карал по твърдо и това не ме впечетлява в него. По линията за Ново село на Надежда забелязвам, че от месец някъде вървят само Отокари, бусовете Ирисбус започват все по рядко да излизат на линия. В момента единият се движи само по линията Велико Търново - Дичин. Днес Алекс ОК пак ме разочароваха, защото на 12,30 66 НЯМАШЕ, 15 мин. го изчаках да мине, но не абсолютно нищо не дойде. И после защо хората се качват в нелегалните, ами как да не се чакат, като легалните въобще ги няма ???
12 въобще не съществува вече май ...... Шофьорът, който днес кара 77 е един от шофьорите, които напуснаха миналата година, а сега се е върнал и то на 77. А това Рено въобще за какво го купиха, като въобще не го пускат на 12. Да сложат един титулярен автобус там, който да си кара с табели 12 разбира се и всичко ще е 6. Като се прави нещо, да си прави както трябва, не полувинчати работи