Author Topic: MAN Lion's City G CNG (1150-1189, 1601-1620, 2000-2045, 2300-2319, 3100-3159)  (Read 701258 times)

Offline spicy_e

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
    • Email
Не виждам да писано, в Малашевци ще са 2300-2319. Като в Дружба трябва да бъдат 3140-3159.
« Last Edit: 17.05.2019, 19:56:07 by spicy_e »

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
Последно 20 бр ли ще са за Малашевци?
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline spicy_e

• View Profile
    • Email
Да, в сряда трябва да ги пуснат по 280 и евентуално 285.
« Last Edit: 17.05.2019, 18:32:27 by spicy_e »

Offline vaz2106

• Маниак
    • View Profile
    • Email
По 20 във всеки гараж.

Offline vaz2106

• Маниак
    • View Profile
    • Email
Браво на ПАТ 3 , така се прави. :fan:

Offline tm0

• Нямам спирка
    • View Profile
Автобус 1158 с потрошена последна врата - липсват марките от производителя, слагани неоргинални болтове, крилата раздалечени в затоворено състояние, вратите се тътрят в пода. Съсипия на поразия от некадърност!
------------------------

Offline wiNt

• Наистина съм луд
  • 9060
    • View Profile
#Земляне. Каквото могат там, никъде не го могат. След 10на години ще ги псуваме какви са боклуци и как трябва да върнем Икаруса.

Offline Stierlitz

• Маниак
    • View Profile
Автобус 1158 с потрошена последна врата - липсват марките от производителя, слагани неоргинални болтове, крилата раздалечени в затоворено състояние, вратите се тътрят в пода. Съсипия на поразия от некадърност!
Що не се опиташ ТИ да поправиш поне една счупена врата?
#Земляне. Каквото могат там, никъде не го могат.
А ТИ какво можеш?

Offline Sofia

• Нямам спирка
  • R.I.P. 1511 (1985-2015)
    • View Profile
Защото има хора, на които това им влиза в трудовата характеристика и за което получават заплата?!

Offline Stierlitz

• Маниак
    • View Profile
А има хора дето явно хал хабер си нямат от подобни ремонти, но за сметка на това дават мнение.

Offline wiNt

• Наистина съм луд
  • 9060
    • View Profile
Не, просто има хора дето хал хабер явно не са излизали от София. Всички останали сме виждали какво може, дори в някои от останалите градове в родината ни.
Аз това дето трябва да го мога го мога, явно обаче същото не важи за въпросните. Възмущението е към целия колектив, който позволява такива неща, и които някак все се случват в един и същ гараж. Сякаш по другите гаражи ПТПта и вандали няма.

Предизвиквам те, като си толкова можещ, да намериш 1 нормален град по света, където се виждат чисто нови автобуси с плексигласи, шпертплати (1217), криви врати и занитени седалки.

Offline davidcho10

• Наистина съм луд
  • 2914 (1987-2021) ♥
    • View Profile
Не че и Малашевци са цвете за мирисане...
Примерно половината оранжеви Манове, които има ел. табели пред него имат гадна пожълтяла пластмаса или каквото е.
Дружба пък сложили ел. табела на 3593, а над левия му калник, ламарината разпрана и се вижда ръждата зад нея...
Това естествено не оправдава Земляне, просто казвам, че всичките са еднакви.
Никога няма да се измисли по - добро превозно средство от Ikarus 280.92T Ganz. Място за спор няма!

Offline tm0

• Нямам спирка
    • View Profile
#Земляне. Каквото могат там, никъде не го могат.
А ТИ какво можеш?
Некадърността и произвола в поддържане на обществено имущество, както и всякакви подобни случаи ще се обявяват публично. След малко ще публикувам друга информация в подобна насока.
Аз съм си платил пътуването и искам да си припомните колко ремонти претърпяха автобусите втора употреба, след  като нацвъкаха повдигнатите пешеходни пътеки. Затова новите превозни средства се пазят. В основата на всичко са политиците и краденето на средства по програми - вижте през Центъра за градска мобилност колко средства бяха източени през последните години...
------------------------

Offline asdasd55

• Запален по ГТ
    • View Profile
3113 с липсващо вътрешно разделително стъкло 4 врата.

Offline Kingpin

• Наистина съм луд
    • View Profile
Добре, ама редно ли е така да снимате хората и да ги качвате в интернет без тяхно съгласие?  :rolleyes:

Offline IKAR

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Рейсът е публично място, снимането не е изрично забранено. Виж в www.railfaneurope.net примерно какво става. Мен навремето, преди 20 години, като бях студент, ме бяха снимали как закусвам с баничка и ме бяха изплющяли на първа страница на "Жълт труд". И на кого да се оплача - на арменския поп? :D
По рейс и по жена не се тича!

Offline spicy_e

• View Profile
    • Email
На 1616 челната му табела представлява това:
      11 Овча Купел

Offline poly911

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
А какво трябва да представлява иначе

Изпратено от моят Lenovo A1010a20 с помощта на Tapatalk

Offline spicy_e

• View Profile
    • Email
11 Овча Купел 2
Самият надпис е изместен вдясно. Друго което ми направи впечатление е, че не работят дисплеите вътре в салона, ако не на всичко, то поне на повечето. И също така впредвид колко много място има оставено за дисплей е смешно да използваш 1/8 от пространството...

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
Относно последното, това е като мултимедиите на автомобилите. Дупката е една и съща, но за ниските класове автомобили има "касетофон", в по-високите има различни по размери екрани... Мястото е такова, че да събере цветен екран, а че при нас е матричен лед е друга тема.....