Author Topic: Вместимост на возилата  (Read 18000 times)

Offline RADOCVET

• Нямам спирка
  • http://bgtransport.org/
    • View Profile
    • Email
Re: Вместимост на возилата
« Reply #60 on: 27.02.2020, 21:34:57 »
Не е никакъв проблем нито за Инекон, нито за Песа да се движат до Хладилника. Въпросът е дали има нужда от такива трамваи там, и дали СО не мисли по друг начин.
Може да нема ред, ама требе да се спазва!

Offline UF0

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
« Reply #61 on: 27.02.2020, 22:34:05 »
Инекон или Песа могат ли да въртят по 10 на Вишнева? Аз помня че се правеха тестове миналата година ама нещо не се реализира...
Не е ли по-добре Инекон да е на 11 - все пак тези трамваи са за Княжево. Пък по 10 може швейцарски - те хората са свикнали с тях по Стамболийски, а и за мола трябват най-луксозните и лъскави трамваи. Там
Je joue ma vie comme un grand jeu d'échecs.

Offline wiNt

• Наистина съм луд
  • 9060
    • View Profile
« Reply #62 on: 27.02.2020, 22:38:05 »
Песите че са големи за 10, големи са, обаче после се сещаме, че сега вървят на 18...

Сериозно, Инеконите са добри за временно решение, след лятото като оправят Борис.

Offline davidcho10

• Наистина съм луд
  • 2914 (1987-2021) ♥
    • View Profile
« Reply #63 on: 28.02.2020, 00:56:24 »
Песи по 18 и краставици по 12 са си чист ПР. Празни халета се мъкнат без никакъв смисъл, особено към Илиянци, където след Триъгънлника остават макс 5 човека, които са до бул. Рожен, та да си хванат крайградския автобус. Ама и Песи за нощни коли по 18 е много жалко, всяка вечер ги гледам как са празни и си се движат безцелно. Най - добре би било, като дойдат Песите да идат на 5, Инеконите на 11, дългите кардани да идат всички на 6 и ако остане някой, да бъде на 4. Също така и да се пуснат няколко състава по 10, така според мен би било най - добре. Свободните къси кардани... каквото стане с тях.
Никога няма да се измисли по - добро превозно средство от Ikarus 280.92T Ganz. Място за спор няма!

Offline stankos

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #64 on: 28.02.2020, 05:14:05 »
Песите ще поемат 5 след ремонт на трасето. И сега се пускат от дъжд на вятър там. Пускат ги на 18, защото в момента е с най-добър и ремонтиран път.

Offline TRIZUBECA

• Наистина съм луд
  • пендел
    • View Profile
« Reply #65 on: 28.02.2020, 08:40:07 »
Според мен е добре Инекон да се пусне по 10. Първо, защото не са кой знае колко разбити и с малко освежаване на салона ще са годни и приятни; Второ, защото имат голям капацитет, а пътникопотока на 10 особено в час пик е доста голям. Обаче тука не мога да си обясня къде ще отида освободените Т6А2-ки - състави по 11, съвместно с дълги кардани и пендели?

Online ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #66 on: 28.02.2020, 08:56:49 »
Песи по 10 в момента няма как, по Стамболийски и Баучер трасето е много разбито. Могат обаче да пробват с краставици.

Offline tm0

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #67 on: 02.11.2020, 18:20:00 »
Превозните средства на градския транспорт задължително да са с отключени прозорци. Вече са установени нарушения и ще бъдат налагани санкции на водачи, които не са отключили прозорците. Това е във връзка с пандемията. Забранено е пускане на климатик в салона, с цел охлаждане и прозорците да са заключени! Всъщност, ако на крайна спирка водачите не проветрят превозното средство, при обиколката на салона самите те се излагат на зараза. Особено да са внимателни шофьори, когато карат превозното средство на друг, който не искал да се правят промени!
------------------------