Между другото сайтовете на ПП Велико Търново и ОТП Габрово не дават никаква информация като маршрути и разписания. А сайта от проекта за интегриран транспорт на Русе при мен не се отваря ако има www. отпред. Моля още някой да провери и ако е нужно да се коригира 
За Габрово, ако трябва да сме съвсем точни, и двата официални линка не стават, защото разписанията не са точни. В сайта на ОПТ няма разписания, но има телефони, което може да е важно за някой. Нарочно публикувам по няколко сайта за всеки град, за да може ако падне единия да има алтернатива; телефоните и информацията от фирмените сайтове също са от значение.
Линка за русе е коригиран. Априлци е добавен.
За да не ме обвините в пристрастие при подреждането на градовете обяснявам, че съм ползвал подреждането наготово от
Списъка на градовете в България по население за 2015 г., качен в Уикипедия (т.е. за разлика от старото подреждане в темата, това не е правено на око).
ПП - за да не се трупа излишен спам, под всяко мнение с нов (недобавен) линк и/или град ще добавям like след като го добавя в първия пост.