Да, тази част я знам, има си я, но тази част беше активна по-до късно. И през 80-те по нея съм виждал да се движи товарен влак, който отиваше до заводите. Смътно си спомням, макар че сега изглежда много променено, съм сигурен, че там където прокарах червен завой имаше единична линия, по която рядко минаваше товарен влак и обслужваше някакъв завод. Ние като деца ходехме там да крадем тръбички за фунийки от един завод и минавахме по нея. И също скривалище си бяхме направили там и някои пушеха там, докато бяхме в него мина товарен влак, линията беше директно край него. Последния блок, който се вижда до червения завой го построиха 1984-85 г. и влакът по него време си минаваше там още, вероятно до края на 80-е е бил активен.
Оранжевата част е Катеринката, от там е минавала през зелената площ, която раздела тази улица и точно покрай моя блок е минавала, блокът ми е със синьо кръгче отбелязан. Аз не съм бил роден, когато са я демонтирали и не я помня. Долу горе 2-3 години преди да се родя са я демонтирали. Там, където е построеният блок, имаше къщи до 1983 г. и ги помня. Мисля, че имах стара снимка, но никъде не я намирам, сигурно половината снимки отидоха при вуйчо, а другата половина при майка, и затова вече не я намирам.