Лично бях свидетел на катастрофа точно там през пролетта (почти съм сигурен, че беше месец май). Пред очите ми стана. Тъкмо слизах вече от моста и виждам в огледалото, някой се засвяткал, а вече идваше стеснението. В крайна сметка изпревари мен, изпревари и един ТИР в последния момент и не можа да вземе шикана на стеснението (тогава беше малко по различно там) и се заби в този отпред (ауди А6). Беше волво (някакъв стар модел) с ямболска регистрация, шофирано от мъж на около 50 години. Малко по-нататък имаше патрулка и им казах. Посмачкаха си колите, но нямаше ранени.
По темата, смятам че сега е добре сигнализирано стеснението а и новите табели ме радват. Според мен има нужда от още по една непосредствено преди възлите, но може би и дотам ще стигнем. Ако някой е минавал скоро и има представа, водопровода западно от драгалевския възел се вижда, но директното трасе посока симеоновско дали след като мине над него ще се спуска надолу под Черни връх? Че ми се струва доста близко и не много дълбоко за да се обезпечи габарита на съоръжението отдолу(зависи и от надлъжния наклон разбира се).