Здравейте,
Искам да ви благодаря за отзивите относно моето мнение за бъдещото развитие на софийското метро. Бих искал да отбележа, че схемата, която съм изготвил, е доста далекоперспективна - може би до около 2100 г. На база на направените коментари смятам да я "update-вам" така, че да се получи възможно най-добре. Мащабът в момента е 1:30 000.
Направих няколко редакции:
1) В краищата на линиите са добавени номерата им. Смятам да ги уголемя, тъй като сега са четими само с увеличение. Мисля си дали да не ги добавя и на възловите станции. Кръговата линия е номерирана като М8, но тъй като реално няма начало или край, не съм я надписал.
2) Преместих метростанция "Обзор" (последна за М6) в центъра на Горна баня с цел по-добро обслужване на квартала.
3) Преместих метростанция "Левски Г" (предпоследна за М3) под бул. Владимир Вазов, за да може да обслужва и ж.к. Левски В, тъй като с предишното си местоположение почти не го засягаше.
П. П.: В бъдеще ще редактирам схемата според коментарите ви, но в момента разработвам план за бъдещо развитие на трамвайния транспорт, след което смятам да се заема с тролейбусния.