Пак добре, че са Emperor и mihailo, че разделът за снимки съществува. Иначе би запустял много яко.
А аз наистина не разбирам защо тук само се чака да публикува нещо и да почнат ругатни, квалификации по самите хора. Просто се отчайвам и нямам и желание да пиша, след като аз, най-добронамереният участник тук, който имам познания в градския транспорт от 1985 г., който има познати навсякъде и докато някои се молят да влезнат в един кой си гараж, аз си влизам вътре и си снимам каквото си искам, съм вечно обругаван, от много тесен кръг хора.
Спрямо конкурса аз нямам никакви забележки и това е именно защото двамата модератори го поддържат. Спомнете си какво беше преди това. А щом масата гласува за някоя си снимка - то тя става снимка на месеца, независимо от това дали е снимка на превозно средство или някой пейзаж.
А аз си снимам скромно и си качвам снимките във ФБ, където те биват харесвани до степен задръстване на известията ми. Но ако кача тук, само щото ей така, аз съм я качил ще бъде написана, че за нищо не става. Ама после ще ме питате 2048 защо е в Трамкар, а не в Кр. Поляна, ама няма да ви кажа. Наряди имам всякакви, ама безплатно няма да ги предоставям.
Защо написах всичко това. Защото продължава конфронтацията във форума и определени хора все чакат нещо да се напише, за да скочат срещу другия. Лично за мен това не е нормална обстановка. Но може да се подобри. Ако въпросните хора имат желание.