... користни подбуди...
Абе, само аз ли не съм разбрал, че раздаваме пари в тоя конкурс? На път съм да се предам. Цялата работа е пълен фарс! Приемам предложение на Агента, не защото е негово, а защото е добро. И веднага след това бивам обвинен в това, че "по всевъзможен начин отбивам предложения за промени". Хайде разберете се какво искате и задружно уведомете модеряторите.
Добре ще го обясня отново, че почна да става развален телефон.
Аз написах това:
Е не знам, вие кажете по този въпрос, аз съм в неутрална точка, а и принципно трябва да съм, защото останалото е натискане за конкурса, което не би ми направило особена чест и в никакъв случай няма да ми вдигне авторитета.
Ти ми отговори така:
Извън темата. Честно казано има неща, които не трябва да ги пишеш, а да ги запазиш за себе си. Това са си твои мисли, вземи си бележка от тях и не допускай да се случва. Че иначе на останалите им звучи смешно.
И аз ти обясних, че си прав и че умишлено написах мнението да звучи така смешно, защото винаги досега, когато съм предлагал промени ти си реагирал скептично до такава степен, че на моменти си ме и обвинявал, че протестирам, за да се облагодетелстват мои снимки. Това имах предвид под користин подбуди. Категорично целта ми не е да се облагодетелстват мои снимки и измислих предложението си с цел безпристрасност и обективност на конкурса.
И също така съгласието е едно, но ти като модератор трябва да кажеш нещо повече от да съгласен съм, а трябва кажеш, че се ангажираш с реализирането на тази процедура. Именно това имаше предвид НУЛЛ. Ти не показваш ангажираността си с конкурса, а би трябвало да го направиш щом си модератор. Ние лесно можем да даваме предложения, но няма как да решим проблема. Вие с Emperor като модератори на раздела имате тази задача, а по мненията, които даваш, включително и последното, изглежда, че искаш ние да решим проблемите вместо теб. Разберете се какво искате. Ние сме се разбрали отдавна, но вие с Emperor не поемате ангажимента. Най-вече ти, защото Emperor не ни отговаря тук, но аз съм си писал с него не веднъж и е споделял мнението ми, че е нужно подобрение, просто към момента му липсва избистрена идея в какво точно да се отнася то.
Сега разбран ли съм правилно?