Author Topic: Re: Тролейбусни превози - Стара Загора  (Read 46450 times)

Offline лихвар

• Начинаещ
  • *
    • ICQ Messenger - 202885342
    • View Profile
Tолько русские, украинские и беларуские тролейбусы предлагаются за относительно доступную цену! ЛАЗ предлагает также хороший дизайн!

Я хотел спросить если ЛАЗ предлагается с ТИСУ и какую цену заплатили другие?

Можешь показать фотографии ЛАЗа в Тернополе?

btw, я различаю E301 и E183, но они имеют один и тот же двигатель и система управления! Можем продолжим разговор на английском?

1) до сих пор ЛАЗьі бьіли только с ТрСУ (Cegelec либо Siemens), Тернополь покупал в 2006-2008 по 860 000 грн (860k / ~7.5 = 115k € )
http://www.protransport.com.ua/lists/LAZ_trolejbusy.zip - здесь в колонке "I"(примітки) указаньі ценьі для многих городов.
3) не все Е301 и Е183 имеют одну и ту же систему управления! (а двигатели - да, одинаковьіе)
можна и на английском, хотя можна и на рос/укр/болг. :)
2) картинки
« Last Edit: 31.03.2009, 18:03:02 by лихвар »

Offline remarque

• Запален по ГТ
    • View Profile
Фотографии 2 и 5  мне очень нравится! Спасибо!

Offline mediar

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Mediar's Site
Много добре изглеждат. Дано и да са толкова здрави и надеждни, колкото и изглеждат.

Offline лихвар

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
характеристики Е183 на сайте ЛАЗа http://www.laz.ua/production/troll/electrolaz12.html/technical_characteristic.html?lang=ua
на картинке Е183-Cegelec (отличить можно по количеству оборудования на крьіше)

Offline maniak

• Нямам спирка
  • Оптимист
    • ICQ Messenger - 278834436
    • View Profile
    • http://www.flickr.com/photos/47270324@N08/
    • Email
Очаква се утре или вдругиден 2 от новите ЛАЗове да тръгнат на линия :fan:

Offline toto

• Запален по ГТ
    • View Profile
Това е добре. Вчера направих тези снимки. Извинявам се за лошото качество :(

Offline cooh

• Писател
  • **
    • View Profile
Днес преминавах с колата покрай ТБ депото на Стара Загора и ми хванаха окото 2 електролаза. Като изключа, че ги чакам от 3 години много им се зарадвах. Очакваме доставка на още 4 или 6 броя. Ето виж: http://picasaweb.google.bg/simo.stz/ElectroLAZ
<div><embed src="http://widget-84.slide.com/widgets/slideticker.swf" type="application/x-shockwave-flash" quality="high" scale="noscale" salign="l" wmode="transparent" flashvars="cy=gn&il=1&channel=2666130979410157700&site=widget-84.slide.com" style="width:270px;height:190px" name="flashticker" alig

Offline toto

• Запален по ГТ
    • View Profile
Браво! Как успя да влезеш в депото?
Чакаме още 4 - сделката е за общо 6 тролея.
Между другото - защо не е в темата за Стара Загора?

Offline лихвар

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
благодарю за снимки ЛАЗов!
99% что они с ТрСУ SIEMENS, пищать не будут :)
« Last Edit: 10.04.2009, 19:27:33 by difian »

Offline eugenio

• Moderator
  • Запален по ГТ
  • DAC_1031
    • View Profile
Добре изглеждат новите тролейбуси.  ;) Дано да разкрият линия No 25 след доставката и на другите 4 броя.  :D
« Last Edit: 10.04.2009, 19:27:13 by difian »

Offline Дядо Курти

• Запален по ГТ
    • View Profile
    • Email
Тия тролеи за мен 100% са втора ръка. На снимките отпред това ми заприлича на ръжда, на едната снимка отзад бронята има лека кривина (като ударена). Огледайте снимките внимателно и кажете какво мислите :)

Offline eugenio

• Moderator
  • Запален по ГТ
  • DAC_1031
    • View Profile
Тия тролеи за мен 100% са втора ръка. На снимките отпред това ми заприлича на ръжда, на едната снимка отзад бронята има лека кривина (като ударена). Огледайте снимките внимателно и кажете какво мислите :)
Ако тия тролеи бяха доставени в твоя град съм сигурен, че щеше да пишеш, че са 100 % чисто нови. Моля не пишете глупости...
« Last Edit: 10.04.2009, 21:38:31 by eugenio »

Offline LG_

• Строител
  • Модератор
  • Нямам спирка
  • for a better infrastructure
    • ICQ Messenger - 354966774
    • View Profile
    • Email

Е сега, тези снимки са с такова лошо качество, че и фаровете не можеш да различиш, акамо ли ръжда на тях.

Ако тия тролеи бяха доставени в твоя град съм сигурен, че щеше да пишеш, че са 100 % чисто нови. Моля не пишете глупости...

Айде без комплекси
« Last Edit: 10.04.2009, 21:55:06 by LG_ »
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.(Марк Твен)

Quote from: geogregor
Underground trains already resemble more of the cattle transports than transportation system for humans.
Actually cattle could never be transported in such awful conditions due to animal welfare regulations. But no one gives a damn about how Londoners travel!

Offline Дядо Курти

• Запален по ГТ
    • View Profile
    • Email
Ако бяха доставени в моя град, бъди сигурен, че веднага щях да отида на място да видя. Поне в тролейното депо имам човек, който да ме вкара.

Offline cooh

• Писател
  • **
    • View Profile
аз онзи ден ка4их снимки, но някой ми търна темата(здраве да е) http://picasaweb.google.bg/simo.stz/ElectroLAZ много се радвам за новите придобивки единствено ме притеснява факта, че това са тролеи за по 360000 парчето, а не отговарят на 3 основни характеристики 1.авариен дизелов агрегат 2. автоматично поставяне на токоснемателите 3. климатик( за страна като България и по скоро град като Стара Загора климатика е задължителен не екстра!) За да не съм черноглед е хубаво да спомена, че от близката си среща с возилото съм много доволен. Много ми хареса съвременния дизайн(не характерен дори за масови производители от същия ранг като БМЦ и Гюлерюз). Затъмнението на салона ми се струва много добро решение за слънчев град като Стз. Комфорта който предоставя интериора също не е за пренебрегване и не на последно място би трябвало да са по икономични (има си хас).
<div><embed src="http://widget-84.slide.com/widgets/slideticker.swf" type="application/x-shockwave-flash" quality="high" scale="noscale" salign="l" wmode="transparent" flashvars="cy=gn&il=1&channel=2666130979410157700&site=widget-84.slide.com" style="width:270px;height:190px" name="flashticker" alig

Offline Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
В София имаме такъв същият, но дизелов-демек автобус СитиЛаз. Честно казано има някои кусури но като цало много ми харесва-салона е просторен, с удобни седалки, има хубава возия. Хубав автобус е. Беше представен на автосалона през пролетта-лятото на 2008-ма, както и на Пловдивският панаир. Някой от вас ако е ходил знае какво представлява. Иначе в София можете да се повозите по линия 260.
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Offline toto

• Запален по ГТ
    • View Profile
Днес минах покрай депото. Тролеите са все още вътре и са мръсни и недоокомплектовани. Единствената разлика е, че вече имат инвентарни номера. Единият е 1005, а другият не можах добре да го видя :(

Offline eugenio

• Moderator
  • Запален по ГТ
  • DAC_1031
    • View Profile
Днес минах покрай депото. Тролеите са все още вътре и са мръсни и недоокомплектовани. Единствената разлика е, че вече имат инвентарни номера. Единият е 1005, а другият не можах добре да го видя :(
По пътя на логиката другия тогава трябва да е 1007 :). Мислех, че ще им сложат инв. номера от 1030 нагоре, но явно са решили да запълнят дупките  :P

Offline vst

• Напредващ
    • View Profile
    • Email
преди малко видях един от новите тролеи да се движи по линия 1  :fan:

Offline cooh

• Писател
  • **
    • View Profile
преди малко видях един от новите тролеи да се движи по линия 1  :fan:
ей що не ги нащрака от няколко дни ги дебна никакъв шемет