Author Topic: Въпрос относно възможност за разширяване на конкурса снимка на месеца :)  (Read 2902 times)

Offline vesko76

• Нямам спирка
  • Van Hool & Citaro G - fan
    • View Profile
Здравейте колеги, бих искал да попитам дали би било възможно да разширим обхвата на снимка на месеца, като обхванем и снимки извън София? Аз съм физически възпрепятстван от заснемане в София, но също бих могъл да допринеса за разнообразните снимки от Хамбург. Затова бих искал да попитам за вашето мнение :)

Offline mitakis

• над нещата
  • Moderator
  • Нямам спирка
    • View Profile
Може да се направи отделен конкурс, в който да се съревновават снимки от всички градове/раздели. Само не знам дали ще има кой да събира/избира снимков материал.
Трудно е да направиш нещо както трябва, вместо как да е.

Offline vesko76

• Нямам спирка
  • Van Hool & Citaro G - fan
    • View Profile
Дали би имал интерес за два конкурса? :)

Offline Emperor

• Нямам спирка
    • View Profile
100% в Снимка на месеца, няма да има автобуси от други градове.
Друго нещо е, че от София се качват най-много снимки.
От Германия няма достатъчно хора качващи снимки. Има дост интересни, най-много да се направи някакъв отделен конкурс, за другите страни, но ще е много объркаващо, а и темите за другите градове са доста скрити. :/
« Last Edit: 06.11.2015, 16:59:28 by Emperor »

Online difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
Аналогичната бургаска тема е доста активна, по другите градове май не. За да се насърчим взаимно и потребителите от отделните градове да си общуваме повече, може да се направи сборен месечен конкурс за снимки от всички градове... Като идея не е лошо, но ме е страх, какъв ще е резултатът и дали няма да се породят повече конфронтации и деления... Защото в София имаме доста високо качество, докато по другите градове доста често нещата са леко трагични... И да не излезе пак, как от София се "големеем". Иначе ми харесва като идея....  :angel:

Offline Petko21

• Нямам спирка
  • Техника
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 646173605
    • View Profile
    • Моите снимки
Като идея е супер, но само като идея. Знаете че тук постоянно има недоволни. Difian описа добре нещата, при такъв конкурс ще има разделение не само на автори, снимки и прочие, но и на градове. Отделно ще трябва екип, който да се нагърби с това... не мисля че ще има доброволци.  :D

Offline did_ko

• Нямам спирка
  • гигантски радиоактивен термит - мутант
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Мразя да пиша и говоря за автобусите с марка "Чавдар" в минало свършено време.

Насилственото натъпкване на пътници в BRT  линиите е транспортен геноцид спрямо населението в Бургас

В ГТ Бургас НЕ ДОСТИГАТ АВТОБУСИ

Ако някои пост не ви харесва - можете да натиснете бутона "Информирай модератор".