Всъщност по-скоро не сме се разбрали, защото 1етейки втория ти пост съм доста съгласен с него!
Всъщност аз се дразня от няколко неща и ми се стори, че ги надуших в по-първия ти пост и затова малко така реагирах, но във втория пост видях няколко неща, които много уважавам...
Ще съм по-конкретен - дразня се много, когато излиза, че 80-те години т.е. времето, когато аз съм бил ученик е мярката за най-добро в България. Просто в онези години се дразних от много простотии предимно в училищата, но когато започнах през 88-а да слушам "Свободна Европа", "Дойче веле" и чат-пат ББС на български, съвсем вече усещах колко окаяна клоака е България. И после я докарахме до там, че тези времена да са максимума и примера, който да гоним. Много тъпо усещане е, да илиза, детството ти е в по-яки времена от разумния живот! Просто супер усет за регрес! А за доста неща е така или се прави от много хора да е така!
Друго, което ме раздразни е, че мразя т.нар екологичност на метана, защото е способна да създаде илюзията за съвършения двигател работещ с CNG. В смисъл относно ниското КПД, това че е ДВГ, което не може по параметри да се мери с асинхронен двигател и това, че пуска парникови газове ги правят за мен гадина, която послужи, като мотив да се съсипят тролейбусите на Добрич, Велико Търново, Габрово, Перник, Пловдив....