Вижте страниците на сдружение Градски транспорт и инфраструктура bgtransport.org и Facebook
Виж снимката в първото мнение ;-)
Скоро ще има много сериозни промени в Автото. Решението е вече взето но повече за момента не мога да издам от уважение към информаторите си.
Поне издай за какво става въпрос, за преномериране на автобуси, за закриване на гаражи, за промяна на маршрути, за подмяна на автобуси...
Ники мани ги промените, ти кажи къде да го деба автобуса.Промените засега няма пряко да ни засегнат като клиенти.
Никакви сериозни промени няма да има. Само лъзхливи слухове. Значи ако аз утре казха на джама шофиора, че идват нови 50 автобуса за Малашевци и Мановете от там отиват в Земляне ви гарантирам, че след седмица всички ще говорят затова. Особено Венцо и Светлйо.А новя автобус по наряд не е писан никъде за утре.
А имаш ли представа кога и по коя линия ще тръгне автобуса.Да знам къде да го деБна
нали ще го кара Милан. Репчо може би го познава и ще има пълна информация.
аз имам известно съмнение относно пробите в България. но както и да е. цената е от 145 хил евро до 180 хил. евро.
По - добре купете нещо свястно, нещо от рода на МАN NL/ND 313 и Цитара. Няма смисъл да се купуват някакви Tedom, дето сме ги чували само аз и вие. Купете нещо, което се е доказало, а не световнонеизвестни марки като ВМС например.